- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
2005-ös G Astra, Z14XEP motorral, pár napja van nálam az autó. Most mentem vele először sötétben.
A hibajelenség (már ha hiba) a következő:Beindítottam, minden ment szépen. Felkapcsoltam a tompított fényszórót, szintén semmi gond. Alapjárat oké, nem ingadozik. Hibajelző lámpa sem világít.
Amikor viszont gázt adtam és elindultam a fényszórók 'ereje' kicsit megemelkedett. Kipróbáltam utána álló helyzetben is, gázadásra élénkebbek lesznek a lámpák. Valamint bent a külső hőmérséklet jelző/óra/dátum kijelző is világosodik.A műszerfal többi részén nem látom vagy csak nehezebb észrevenni.
Semmi más egyéb jelenség nincs. Az autó szépen megy.
Generátor probléma lenne? Vagy az akksi haldoklik? A garipapírja szerint 2017 év végén vették. Nem hiszem, hogy baja lehetne....bár nem a legmárkásabb cucc. Electric Power 55Ah R+
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest