- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Sziasztok.
Lassan 2 éve nyúzok egy 210k kilóméterrel megáldott B-s Corsa Van-t. Teljesen elégedett vagyok vele...eddig még nem hagyott cserben...
Lassan utód után szeretnék nézni, de csak lassan...sajna anyagiak miatt részlet lesz belőle.
Ami törtem a fejem és még ki is bírnám az egy C-s Corsa lenne...
1.4 benzin vagy 1.3 diesel? Vkinek tapasztalata? Egy picit tartok a diesel kocsiktól bár jókat lehet hallani róluk...Sajna eddig Opelt nem tudtam kipróbálni csak egy Polo-t, de az nagyon tetszett. Jól megy...vmivel pörgősebb, mint a mostani Corsa-m, de fogyasztásban nagyon jó ami nagyon fontos szempont most már nála (Huligán éveimen túl vok
).
Ebben a kategóriában és évjáratban (2004) van még pár jelöltem...az ár kb uaz. Fabia nem köll, Golf nem köll, Polo nem köll...okokat nem mondom. Ami még elgondolkodtatott az a Lacetti (pofás jószág, de lehet csak ízlés ficamom van). Bááár róla sehol semmit nem lehet olvasni...ismerősök között sincs senkinek.
Várom a véleményeket...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).