Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm. Egyik kedves ismerősöm lehetőséget adott egy próbaútra. Tényleg B Corsa 1.4 szinten van, pedig ha jól emléxem vmivel gyengébb a motorja. Viszont jobban ugrik...fürgébb sztem a kicsike az enyémhez képest (gondolom a turbo miatt)...kb a totalcar tesztjében leírtaknak megfelelő kép tárult elém. Ez is Cosmo felszereltségű volt ami simán elég nekem. Viszont nem lenne rossz egy 1.4est is kipróbálni...
Thx.
-
Gorneck
legenda
válasz
Foglalt név
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gorneck
legenda
Sziasztok.
Lassan 2 éve nyúzok egy 210k kilóméterrel megáldott B-s Corsa Van-t. Teljesen elégedett vagyok vele...eddig még nem hagyott cserben...
Lassan utód után szeretnék nézni, de csak lassan...sajna anyagiak miatt részlet lesz belőle.
Ami törtem a fejem és még ki is bírnám az egy C-s Corsa lenne...
1.4 benzin vagy 1.3 diesel? Vkinek tapasztalata? Egy picit tartok a diesel kocsiktól bár jókat lehet hallani róluk...Sajna eddig Opelt nem tudtam kipróbálni csak egy Polo-t, de az nagyon tetszett. Jól megy...vmivel pörgősebb, mint a mostani Corsa-m, de fogyasztásban nagyon jó ami nagyon fontos szempont most már nála (Huligán éveimen túl vok
).
Ebben a kategóriában és évjáratban (2004) van még pár jelöltem...az ár kb uaz. Fabia nem köll, Golf nem köll, Polo nem köll...okokat nem mondom. Ami még elgondolkodtatott az a Lacetti (pofás jószág, de lehet csak ízlés ficamom van). Bááár róla sehol semmit nem lehet olvasni...ismerősök között sincs senkinek.
Várom a véleményeket...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
).