Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
amargo
üzenetére
Én is nézegettem ilyeneket, nem rossz választás, vettem is volna ha nem maradok le 1-2 "tuti" vételről (végül Insigniában találtam megfelelőt, eddig nem bántam meg). Igazából alaposan utána kell járni a kocsi előéletének, mert 10ből 9-nél vissza van tekerve az óra (tapasztalat), persze ez más típusokra is igaz. Kérd el az alvázszámát amit kinéztél, menj be egy Opel márkakereskedésbe, és a szerviz felvevő részlegen kérd le az adatait (hivatalosan nem adhatják ki, de ha megmondod nem akarod elvinni az adatokat, csak nézzenek már rá, mert most akarod megvenni, akkor általában megmutatják. Ha adott helyen nem megy, menni kell máshová), ha volt már márkakereskedésben bárhol, akkor látod mit cseréltek rajta milyen kilométerállásnál, és ebből már lehet következtetni. Ha itt minden stimmel akkor egy állapotfelmérésre mehet szintén Opelbe, elég olcsón csinálják (5 ezer), ha itt sincs vele nagy gond akkor lehet megvenni.
Amúgy mennyi rászánt keret átírás és egyéb költségek nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- 5 darab WIFI/LAN biztonsági kamera, 3 kültéri és 2 beltéri
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest