Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
adorjant
üzenetére
Nekem is így van falazva az EGR. Ahogy nézem a kódjaimmal nem jutottam előrébb. a 40-es ABS jeladó, a másik meg a szokásos túl szegény keverék. Rögtön megnézem EGR nélkül, ha úgy is szórakozik, akkor be kell gurulnom valahová. Ez szerintem lehet gyújtósor, map szenzor, még akár lambda szonda is, sőt levegő hőmérséklet jeladó is.
Update. Szóval a 40-es Lambda szonda. Valamiért ABS-t adott ki a google. Na szóval, akkor lambda szonda cserém lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest