Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Voltak hosszabb és rövidebb városi részek is úgy mint máskor. Ha tudnám, hogy csak 4 éves az akksi akkor megpróbálnám a töltést de semmi infóm nincs róla. Előző autómmal is volt ilyen, akkor fel lett töltve 2 hét után meg végleg feladta cserébe fél napot utánajárkáltam. Autóvillamossági szerelők a környéken vagy 2 hét múlva tudnak fogadni vagy épp valami kínjuk van. Bent a boltban van terhelő villa. Gondolom így lemerülve felesleges mérni, előbb fel kellene tölteni, hogy megtudják mérni.
Petyyyyy: Itt vagyok kb a balkánon ez tény.
Ezeket nézegettem én is, majd még megkérdezem a boltban is, hogy melyikkel mik a tapasztalatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezeket nézegettem én is, majd még megkérdezem a boltban is, hogy melyikkel mik a tapasztalatok.