- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Voltak hosszabb és rövidebb városi részek is úgy mint máskor. Ha tudnám, hogy csak 4 éves az akksi akkor megpróbálnám a töltést de semmi infóm nincs róla. Előző autómmal is volt ilyen, akkor fel lett töltve 2 hét után meg végleg feladta cserébe fél napot utánajárkáltam. Autóvillamossági szerelők a környéken vagy 2 hét múlva tudnak fogadni vagy épp valami kínjuk van. Bent a boltban van terhelő villa. Gondolom így lemerülve felesleges mérni, előbb fel kellene tölteni, hogy megtudják mérni.
Petyyyyy: Itt vagyok kb a balkánon ez tény.
Ezeket nézegettem én is, majd még megkérdezem a boltban is, hogy melyikkel mik a tapasztalatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Eredeti játékok OFF topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- War Thunder - MMO Combat Game
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezeket nézegettem én is, majd még megkérdezem a boltban is, hogy melyikkel mik a tapasztalatok.