Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Amugy ez tenyleg igy van. Amikor linkelted ezt a zöldet, kivancsisagbol raneztem a mobile.de n, mert mondom ez azert elegge tul van arazva....hat nem. Kint is ennyi, ha nem dragabbert mennek a hasonlok

Utanna raneztem a hahun a H-kra es olyan autot nem is igen talaltam ami nekem van
szerintem annyiert vagy dragabban el tudnam adni, mint amennyiert vettem a kis H dizlit (legalabbis meghirdetni meg lehetne). Azert ez hasznaltautonal nem jellemzö...kar hogy nem akarom eladni 
Mondjuk akkor sem vennem meg azt a J t ennyiert. K astra 1-2 ev mulva lemegy ilyen arban hasznaltan es azert az egy jobb vetel lesz. Most mennek ilyen 6-7 millio körül hasznaltan. Sajna viszont csak az 1,6 os motor van belölük
nem ertem miert nincs egy 2.0 dizel, ami azert mar meg is tudna indulni (Gofnal is van 1,6 dizel meg 2.0....erösebb ot sincs, de legalabb valami
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tesla topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerintem annyiert vagy dragabban el tudnam adni, mint amennyiert vettem a kis H dizlit (legalabbis meghirdetni meg lehetne). Azert ez hasznaltautonal nem jellemzö...kar hogy nem akarom eladni 
nem ertem miert nincs egy 2.0 dizel, ami azert mar meg is tudna indulni (Gofnal is van 1,6 dizel meg 2.0....erösebb ot sincs, de legalabb valami