- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Amugy ez tenyleg igy van. Amikor linkelted ezt a zöldet, kivancsisagbol raneztem a mobile.de n, mert mondom ez azert elegge tul van arazva....hat nem. Kint is ennyi, ha nem dragabbert mennek a hasonlok

Utanna raneztem a hahun a H-kra es olyan autot nem is igen talaltam ami nekem van
szerintem annyiert vagy dragabban el tudnam adni, mint amennyiert vettem a kis H dizlit (legalabbis meghirdetni meg lehetne). Azert ez hasznaltautonal nem jellemzö...kar hogy nem akarom eladni 
Mondjuk akkor sem vennem meg azt a J t ennyiert. K astra 1-2 ev mulva lemegy ilyen arban hasznaltan es azert az egy jobb vetel lesz. Most mennek ilyen 6-7 millio körül hasznaltan. Sajna viszont csak az 1,6 os motor van belölük
nem ertem miert nincs egy 2.0 dizel, ami azert mar meg is tudna indulni (Gofnal is van 1,6 dizel meg 2.0....erösebb ot sincs, de legalabb valami
)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- JONR P20 Pro Önürítős Forgómopos Robotporszívó !!! Xiaomi MI Home App
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Roborock S5 Max
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Garanciás Zalman házak!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerintem annyiert vagy dragabban el tudnam adni, mint amennyiert vettem a kis H dizlit (legalabbis meghirdetni meg lehetne). Azert ez hasznaltautonal nem jellemzö...kar hogy nem akarom eladni 
nem ertem miert nincs egy 2.0 dizel, ami azert mar meg is tudna indulni (Gofnal is van 1,6 dizel meg 2.0....erösebb ot sincs, de legalabb valami