Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Dr. Gonzο & zolikaDB & Petyyyyy: Köszönöm az infókat.
Most álltam be, indult szépen. Hátha nem igényli már megint még mindig a törődést. 
Amúgy ma érdekes módon jártam. Nővéremnek nézegettünk autókat a debreceni úton nyiregyen. Jó kis renault twingo kemény tolótetővel, ez az igény. Közben nézelődtem, hopp egy szép g astra. 2000. 8. havi 5 ajtós 1.8 elegance. Gyári felni, motorháztetőn kulcs okozta karc de egészben szép és full fekete bőr, ülésfűtés. Na mondom ez érdekes lesz. Végignyomogattam mindent, órában 218.000 km, minden megy ahogy kell. Bőr kb mint az új, sehol egy repedés de még karcolás sem a kárpiton. Nézem az árát, 729K névre írva, forgalomba helyezve 2 év műszakival. Kérdezem a neppert, hogy mi a gond a kocsival. Válasz: Szerinted van vele baj? Mondtam, hát miért ilyen olcsó. Szerintem ritkán kérdeznek tőle ilyet, érdekesen is nézett. Mondja, hogy legyen drágább talán? Most vagy nem tudja, hogy csak a belső több mint 100K vagy valami nagy gond van vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most álltam be, indult szépen. Hátha nem igényli már megint még mindig a törődést.