Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
Declare
üzenetére
Egyetértek, én is ezért hoztam az osztrákoktól.
Meg azért onnan mert az egy nap alatt lerendezhető, nem kell annyi időt rászánni és nem kell annyit vezetni oda-vissza - aki nem ebből él, annak ez is szempont, nekem is az volt. Persze csak ha értelmeset talál értelmes áron.
Nézegettem én is elég ideig, nem volt kérdés hogy itthon alig van korrekt és az elvárásokba beleférő H ami a keretbe is belefér, az osztrákoktól meg J jött össze a keretből, ami korban, km-ben, állapotban jobb mint az itthon ennyiből kijövő H-k.
És még egy, osztrákokhoz az egy nap akkor is összejön ha nincs fuvaros, és vonattal kell menni - nekem volt kísérő, de az elején nem volt ez se biztos.
Vagyis azt sem fogadtam el kifogásnak magamtól, hogy egy német autó messze van, és több nap a behozatal, és megoldottam a sógoroktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 3
- Apple MacBook
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Arc Raiders
- Opel topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs