Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz zolikaDB #54498 üzenetére

Ezt pl lehetne betenni a topic összefoglaloba :K :C

(#54503) M_o_g_y_i aCseheknel van egy olyan szakasz, amerre szoktam jarni, hogy jo minösegü ut, de szerpentines, dimbes dombos...ott szoktam neha probalgatni a kanyarokat, altalaban nincs forgalom sem es jol belathato minden....ha bena vagyok, csak magammal szurok ki. Na ott jartam ugy, hogy kb a regi nyarigumikon, amik a kocsihoz jartak, kitapasztaltam, hogy kb mikor mozdult meg a kocsi/nyekkent a gumi a kanyarban. Aztan vettem uj michelin primacy 3 (asszem 3 :F ) es hoppa, nagyobb sebesseggel se mozdul meg, meg mindig nem mozdul meg :Y aztaq... aztan megint erdekes erzes, amikor felmennek a teli gumik (pedig azok is 1 eves conti ts850 es) es mennyivel puhabb, lesza kocsi, mennyivel jobban sodrodik ugyanabban a kanyarban....pedig ugye hideg van, de akkor is annyira erezni az elterest. El sem merem kepzelni, egy 30 fokos nyari melegben hogy viselkedne kanyarban... alig varom, hogy felkerüljenek ujra a nyari gummak :)) de a vezetestechnikai training nekem is tervben van, jo moka lehet :K

Mas: tegnap igy lassan 2 ev utan felfedeztem egy uj fiiiicsört az auton....van coming home/ leaving home funkcio.... :D ...na mondom bravo....asszem erre mondjak, hogy parasztnak a csokolade...minek? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák