- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Ezt pl lehetne betenni a topic összefoglaloba

(#54503) M_o_g_y_i aCseheknel van egy olyan szakasz, amerre szoktam jarni, hogy jo minösegü ut, de szerpentines, dimbes dombos...ott szoktam neha probalgatni a kanyarokat, altalaban nincs forgalom sem es jol belathato minden....ha bena vagyok, csak magammal szurok ki. Na ott jartam ugy, hogy kb a regi nyarigumikon, amik a kocsihoz jartak, kitapasztaltam, hogy kb mikor mozdult meg a kocsi/nyekkent a gumi a kanyarban. Aztan vettem uj michelin primacy 3 (asszem 3
) es hoppa, nagyobb sebesseggel se mozdul meg, meg mindig nem mozdul meg
aztaq... aztan megint erdekes erzes, amikor felmennek a teli gumik (pedig azok is 1 eves conti ts850 es) es mennyivel puhabb, lesza kocsi, mennyivel jobban sodrodik ugyanabban a kanyarban....pedig ugye hideg van, de akkor is annyira erezni az elterest. El sem merem kepzelni, egy 30 fokos nyari melegben hogy viselkedne kanyarban... alig varom, hogy felkerüljenek ujra a nyari gummak
de a vezetestechnikai training nekem is tervben van, jo moka lehet 
Mas: tegnap igy lassan 2 ev utan felfedeztem egy uj fiiiicsört az auton....van coming home/ leaving home funkcio....
...na mondom bravo....asszem erre mondjak, hogy parasztnak a csokolade...minek? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Háztartási gépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) es hoppa, nagyobb sebesseggel se mozdul meg, meg mindig nem mozdul meg
aztaq... aztan megint erdekes erzes, amikor felmennek a teli gumik (pedig azok is 1 eves conti ts850 es) es mennyivel puhabb, lesza kocsi, mennyivel jobban sodrodik ugyanabban a kanyarban....pedig ugye hideg van, de akkor is annyira erezni az elterest. El sem merem kepzelni, egy 30 fokos nyari melegben hogy viselkedne kanyarban... alig varom, hogy felkerüljenek ujra a nyari gummak
de a vezetestechnikai training nekem is tervben van, jo moka lehet
...na mondom bravo....asszem erre mondjak, hogy parasztnak a csokolade...minek?