Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz F_Gergely #53841 üzenetére

Végéhez szólok először: most F astra 8 szelep, azt imádom benne, hogy kb dízel, de mégis benzin! :DDD egyestől-ötösig nem fullad le, simán elindulok csak kuplunggal és utánna is leveszem a lábam mindenről és ő meg halálnyugodtan megy és csak megy még gyorsul is kicsit :C nagyon bitang
    Elejéhez: nem tudom mennyi köze van a motortípushoz, de valóban nagyon ici-pici kuplungolással lehet váltani F -ben is, H -ban is. Mondok jobbat, F -ben tudok váltani kuplung nélkül lazán. Egyesbe betesz, gyorsít, gázról levesz láb, szépen húzom ki a váltót (de nem izomból!!!!, csak megfeszítem kicsit), egyszer csak kiugrik amikor épp szinkronban van, tolom a kettes felé, és egyszer csak beugrik. Semmi reccs, semmi. És így végig lehet váltani, semmi baja. (Persze nem kell). A H -ban pedig olyan pontos és feszes minden, nem lötyög a váltó. Berlingo 10 ezer km es vadi új és olyan laza lötyögős francia szart még nem láttam. Jó dolgok ezek az Opelok, aki lenézzi az menjen acsótány kettes golffal aztán örüljön magának :DDD

Declare hát én speciel azt várnám el a dízelautóktól, ha már drágábbak, sokkal bonyolultabbak és sokkal drágább karbantartani ha beüt valami, hogy mondjuk egy 2.0TDI ellen már esély ne legyen. Erre kb. fordítva van a dolog, feltéve, hogy nem chippes persze. Ja meg jó volna, ha a sok állat nem szedne ki minden DPF katalizátor mindent, hogy az legyen a vége, hogy kitiltanak mindenta városból. :R

Lökettérfogatnak óriási jelentősége van. Érdekes, amikor régebben én mondtam, hogy egy dolog számít: a teljesítmény amit leadsz, átadsz a kerekekkel a betonnak, akkor mindig volt valami. Most meg mégis az :DDD Soha a büdös életben nem lesz egy 1.2TSI meg 1.0 3 hengerező ja gyári.lag szar :DDD olyan mint egy rendes motor.

F_Gergely ezek 5-700 ezret generál nélkül? 80 ezernél már generálozni kell a TSI energiás motorokat :DD német csúcstechnológia :DDD (igen trollkodok, csak sajnos sok benne az igazság)

w333 már leírta. Alapból van egy kis nyomaték, aztán utánna meg hamar lehal. trágya.. versenyzésre, komoly, nagy csiga.. erre lett kitalálva, nem Mariska néninek bevásárolni

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés