Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
F_Gergely #53811 üzenetére
Ezt mar beszeltük es tovabbra sem ertek ezzel egyet
Alapbol tök mas egy benzines es egy dizel motor...mindenben. A dizelben ott van pl a magasnyomasu szivattyu, porlaszto, gazolaj miatt ezek kenyesek, tömödesre hajlamosak (ha pl valaki a csencselt gazolajjal jatszott, lehet majd pont az uj tulaj fogja cserelni...). A dpf a kormos eges miatt sokkal jobban igenybevett, tömödik, hamar hal meg....egy benzinesnel szerintem nincs is olyan program, hogy kormolodas miatt dpf regeneracio....kettöstömegü lendkerek a nagyobb nyomatek, egyenetlenebb jaras miatt ugyancsak a dizelnel problemas....egy 1.4 tsi ben elöbb fog elbomlani az auto alja, mint a kettöstömegü tönkremenjen....egy dizelnel az garantalt visszaterö problema....es ez csak amiket en összeszedtem ismeretek, szoval valszeg a jeghegy csucsa
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Rap, Hip-hop 90'
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest