-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
haddent
üzenetére
Kollégámnak van VW Passat B5.5 (1.9 PD TDi 4Motion) és visszasírja a Skoda Octaviat mert nagyobb autó, sokkal olcsóbb a fenntartása, túl tökéletes autó !

VW a lengőkarokat csak egyben tudod cserélni ha jól rémlik akkor 8db. van elől amit ha cserélni kell az nem egy olcsó mulatság, míg egy Octaviaba a lengőkarokban lehet cserélni a gömbfejet + szilenteket aprópénzből, nagyon sok ilyen dologban különbözik a VW és Skoda

Audi A4 B5 -t vennék de annak is lengőkar betegsége van és őszintén nem nagyon szeretnék 10 ezer kilométerenként 100 ezerért lengőkarokat cserélni !

Hondából még az Accordokat néztem ... de nekem ez már túl nagy !
VW Golf 4 nem rossz, de annyira nem fogott meg, akkor inkább már G Astra !
Toyota Corolla az egyik legjobb de formára annyira nem tetszenek !
Peug 406 -t is néztem, de az alkatrészek k*rva drága hozzá !
BMW E36 320i a jobb darabok 800k körül kezdődnek ami már sok !
Passat sem rossz de 600-700k -ért csak széthajtottak vannak !
Skoda Octavia 1 régi üveglámpás nem rossz, ki lehet szépeket fogni !
Seat Leon 1.6 kb. 800k -tól kezdődik az 1.4 pedig nem kell !
Nem is tudom hasonló kategóriában mi lenne még ... nem nagyon van semmi !

(#51572) AMD Power
Tessék én ilyet vettem hátra ... nagyon jó Monroe Sport GSI (gázos)

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest