- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Üdv!
Egy nagyon jó cikk! CSak azért linkelem, mert bár mindenki tudja, hogy így megy ez mégis sokan a szomszéd, vagy cimbora kocsijáról biztosan állítják, hogy pörgettet az órája, míg saját autójukról el nem tudják képzelni. Mivel gyermekkori cimborám is ebből él, sok mindent láttam már. Nem véletlenül hoznak autókat még most is olaszból, meg németből és egyébb helyekről. Mindenki figyelmébe ajánlom, olvasson és hitetlenkedjen a vásárlásnál! Senki nem hoz be 2-4 éves Opleleket 30-50-ezer km-el hazánkba, mert azt nem éri meg. Pl csak amit a héten láttam, Astra H 1.7CDTI, 2006 augusztusi olaszból, 104.xxx km. Aztán, hogy 1 hét múlva mennyi lesz, nem tom, de sejhető.
Remélem segítettem és nem veszitek okoskodásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest