Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
zfarkas
üzenetére
Én 1,6-os kombit vettem Classic 2-ből. Cégesből használtam ugyanezt ötajtós 1,4-esben, nem bántam meg a nagyobb motort. Az 1,4-es is tisztességesen elég a normális közlekedéshez, a fogyija viszont mindkét változatnak ugyanannyi gyakorlatilag városi használatban is, aupályán érezhetően könnyebben megy az 1,6-os, és értelemszerűen itt kevesebbet is eszik kicsit. Nem is beszélve arról, hogy néha jól jön az extra motorerő. Végső soron úgyis neked kell döntened. Vigasztaljon az, hogy igazából rossz döntés nincs.
Juteszembe: ha sok lesz az autópályázás akkor mindenképpen kérj bele a szokásos extrák mellé tempomatot, azt nagyon hiányolom az enyémből. Tényleg, szakik, be lehet ezt szerelni utólag?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2G I 6GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Radeon I W10 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest