- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
zfarkas
üzenetére
Én 1,6-os kombit vettem Classic 2-ből. Cégesből használtam ugyanezt ötajtós 1,4-esben, nem bántam meg a nagyobb motort. Az 1,4-es is tisztességesen elég a normális közlekedéshez, a fogyija viszont mindkét változatnak ugyanannyi gyakorlatilag városi használatban is, aupályán érezhetően könnyebben megy az 1,6-os, és értelemszerűen itt kevesebbet is eszik kicsit. Nem is beszélve arról, hogy néha jól jön az extra motorerő. Végső soron úgyis neked kell döntened. Vigasztaljon az, hogy igazából rossz döntés nincs.
Juteszembe: ha sok lesz az autópályázás akkor mindenképpen kérj bele a szokásos extrák mellé tempomatot, azt nagyon hiányolom az enyémből. Tényleg, szakik, be lehet ezt szerelni utólag?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest