Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
F_Zolee
üzenetére
Nem érdekelt a kiadás de egyszerűen sehol sem találtam megfelelő alkatrészt. Egyet lerendeltünk a helyi boltban, nagy volt a tárcsa. Máshol nem találtam ehhez a kompresszorhoz semmilyen alkatrészt. Találtam egy ugyanilyen komprit ami nem működött, mondtam a srácnak vegye le a kuplungot és ha jó megveszem egyben. Nem tudta levenni, azt mondta nem jön le sehogy. Téptem a hajam, már azon voltam hogy levetetem a kompresszort és felrakatok egy klíma nélkülire való ékszíjat és leszarom az egészet. Találtam orosz klímás oldalt, természetesen ehhez a komprihoz nem volt semmilyen alkatrészük. w333 linkelte be ezt, láttam hogy az átmérő passzol, felhívtam őket tegnap, azt mondták ha nem lesz jó postázzam vissza és küldik a pénzt. Szerencsére jó lesz. Jelenleg vannak ezek az új alkatrészek + 1 hibátlan ékszíjtárcsám és vadiúj felújított mágnestekercsem. Még meg van rendelve a hűtőközeg nyomásérzékelő és kész. Az a fos 3500 forint de mivel nem jó nem kapcsolt időben a ventillátor és megcsúszott a kuplung. Ebből lett 1 hónap szívás.

haddent: Régebben sok hülyeséget csináltam de már nem állatkodok. Volt 2 gyorshajtásom is, azóta nem száguldozok. Fogom is a fejem mikor belegondolok hogy a 2 csekk árából vettem volna egy szép állapotú gyári alufelni garnitúrát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Apple iPhone 17 - alap
- Forrmell.enn
- NBA és kosárlabda topic
- Automata kávégépek
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- S21 Dobozában 128/8
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest