- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
Igen, dobfékes hátul. Tegnap este hoztuk haza. Asszonykám tolatott be vele az udvarba. Az utcáról befele lejt a bejáró. Behúzta a kéziféket, de nem fogott teljesen, mert az autó elkezdett gurulni. Egy faékkel támasztottam ki a kereket. Ma reggel kiálltam vele. Pöccre indult. Leparkoltam az utcán, behúztam a kéziféket. Próbáltam eltolni, de nem tudtam. Mondjuk én erőből húztam fel a kart. Az se lehetetlen, hogy az előző gazdája nem is nagyon használta. Persze ezt nem tudhatom. Mindegy, délután viszem szerelőhöz átnézetni.
55kw, 75 lóerő
Declare: Nekünk is bejön a színe.

Ja, és elemet kell cserélni a kulcsban. Próbáltam szétfeszíteni, de nem ment. Igaz csak finoman csináltam, de nem akarom szétbarmolni. Van 15 kilós kalapácsom is, de azt nem akarom használni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs