- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Szíjas kell hogy legyen

Na, jól gondolom hogy ez a 2 alkatrészcsomag így együtt lefedi a "vezérlést" és minden nyűgjét baját szenvedését?Az én vízpumpámra írja is, hogy "hosszbordás". Tehát akkor NEM a vezérműszíj hajtja, hanem ez a nyamvadék kis külső hosszbordás szutymó, igaz? Mert szerintem az nyeszereg hidegen egy pár másodpercre.Sőt, ahogy mondtam, vízpumpa külön, szettben is kapható: Vízpumpa szett
Na, akkor a 2 szett lefed mindent, igaz? De ettől még szerencsémre külön van ami faszájos, főleg hogy csak a külső nyökörög ezért azért nem kell fosnom annyira, hogy egyből jaj kibújik mind a 16 kis szelep a blokkon kívülre meg az új kipufba?

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Disney gyerek elefántos falióra
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest