- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Szíjas kell hogy legyen

Na, jól gondolom hogy ez a 2 alkatrészcsomag így együtt lefedi a "vezérlést" és minden nyűgjét baját szenvedését?Az én vízpumpámra írja is, hogy "hosszbordás". Tehát akkor NEM a vezérműszíj hajtja, hanem ez a nyamvadék kis külső hosszbordás szutymó, igaz? Mert szerintem az nyeszereg hidegen egy pár másodpercre.Sőt, ahogy mondtam, vízpumpa külön, szettben is kapható: Vízpumpa szett
Na, akkor a 2 szett lefed mindent, igaz? De ettől még szerencsémre külön van ami faszájos, főleg hogy csak a külső nyökörög ezért azért nem kell fosnom annyira, hogy egyből jaj kibújik mind a 16 kis szelep a blokkon kívülre meg az új kipufba?

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest