Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
Karbantartas megvolt persze, de maradjunk annyiban, ha turbo lennek egy autoban, nem abban szeretnek az lenni
mondom a vezetesi stilus a padlo gaz, padlo fek, mindig rohanunk elv. A jo minösegü olaj, 10-15k olajcsere viszont megvolt. Ilyen melengetem, meg hütögetem a turbot jatek azonban nem.Szoval ezert is mondom, hogy ez egy ujabb nagy bizonyitek nekem, hogy aki normalisan karbantartja az autot (plusz sürün es jominösegü olajat csereli), annak nem kell itt rettegni a turbotol meg az ilyenektöl. Remelem ez nalam is igaz lesz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- Alienware 17r4 olvass
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondom a vezetesi stilus a padlo gaz, padlo fek, mindig rohanunk elv. A jo minösegü olaj, 10-15k olajcsere viszont megvolt. Ilyen melengetem, meg hütögetem a turbot jatek azonban nem.