Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hikvision

senior tag

Szép estét. ma nekiálltam egy kicsit szerelni a Corsát,mert ugye nem szól benne a kürt. leellenőriztem az összes biztosítékot,de hibátlanok voltak.Aztán megnéztem alul a kürtöt,és ki volt lazulva a tartócsavarja, tehát ki tudja, hogy mióta mozog menet közben össze vissza. Azt gondoltam,h biztos kontaktos a csati ami rámegy vagy eltört a vezeték.szépen kimostam kontakt sprével az egészet, szemmel láthatóan a vezeték nemsérült. összedugtam és nem működött. próbáltam rámérni a csatira,h ad e le feszkót, de annyira kicsi az érintkezőnek a helye h nem fért be rendesen a müszernek a tapogatója,meg már sötétedett is. A kürthöz amit ki tudtam tapogatni egy hurok kábel megy mert a hurok megvan "herélve" és a közepén van a csati, ami megy a kürtbe, a két vége meg megy vissza a motorfelé. Én még arra is gondoltam,h esetleg ugye a kormánynál szarakodik a szalagkábel,aminek ugye elvan törve az airbag része és netán ezis azon kummunikált a motortérrel és azért nemjó. Viszont a kormányom a rádiónak a gombjai működnek. Nem lehet h van a kürtnek egy reléje ami még szétmehetett? vagy egyáltalán mi lehet a hiba? :(

Új hozzászólás Aktív témák