Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabipaci

őstag

Skacok, kis technikai malőröm van...
    Egyenlőre úgy néz ki, hogy vagy a magas nyomású szivattyú, vagy a nyomásszabályzó mágnesszelep halt be.
    Az egyik 50ezer körül van, a másik 150.
    Igazából nem szeretném mindkettőt poénból kicserélni, viszont nem vágom, hogyan tudnám kideríteni, hogy melyik rossz.
    Hibára azt írja, nincs nyomás. Csak azt nem írja, hogy nem nyom a pumpa, vagy nem szabályoz a nyomásszabályzó. (a szabályzó nem nyitott vagy zárt alapállású, hanem egy mágneses tér pozicionálja, nem rugós ellenállású)
    A tünet egyszerű, ha lepadlózom, kettesben 6ezer körül csuklik egyet, aztán ha hagyom tovább "gyorsulni", akkor le is tilt hármasban 5 ezer körül, és nincs tovább, szerviz üzemmód. Kulcs kivesz, vissza, és lehet menni, a következő padlógázig... Akkor ugyan ez.
    Pár hónapja kezdődött, de akkor annyira ritka volt, havi egy-kettő, hogy nem foglalkoztam vele. És nem szerviz üzem lett belőle akkor még, csak hibaüzenet, és csuklás volt, de száguldott tovább.
    Gyengült is szép lassan, de azt hittem csak beképzelem, mert itt a topikban lehúztátok, hogy valójában milyen szar a Z22YH, pedig nekem pont elég - volt.
    A magas nyomású szivattyú mennyit nyomhat, hány bárt?
    Mert esetleg csinálnék egy nyomásmérőt, csak tudni kéne, hogy mekkora óra kell rá, hogy ne szivassam meg magam jobban mint muszáj.

Szóval, valakinek valami ötlet?

Ja, úgy tudom Z22YH-ban voltak visszahívások is ebben a témában, de az tudomásom szerint a siemens pumpákkal volt, az enyémnek meg continental van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés