Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Nekem kadett volt az első, rohad mindegyik. Nekem is rengeteg pénzem ment rá. Egyébként megbízható, könnyen és olcsón javítható autó de már én sem tanácsolom, hogy olyat vegyél. Inkább gyűjts akár még 1 évet is és egy F astrát. Vagy nem viccelek ha már a kadett felmerült akkor egy suzuki swift sem annyira rossz és abból 300-ért van jó is akár sedan. Olcsó, nem romlik el, elsőnek nem rossz ugyanakkor egy két légzsákos nem szétrohadt f astra elsőnek már biztonságosabb lenne.
Jah, nekem is már E kadett volt, amit nézel az még csak D kadett... még régebbi
Pláne ilyen speckót nem szabad venni, az autó fele már más opelekből épül fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pláne ilyen speckót nem szabad venni, az autó fele már más opelekből épül fel...