Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz EQMontoya #42870 üzenetére

Dolgoztam, de jol terveztek. Eddig. Olyan nem igazan volt, hogy business criticalban olyan esett be, ami ha tegnapra kesz lett volna akkor is keso lett volna, es mindez tegnap meg eszukbe sem jutott, csak ma.

Semmi baj a szombatozassal, ha lathato, tervezheto elore. Az, hogy ma kitalaltak valamit, hogy pentekre legyen meg, mert a marketing reszleg epp nem gondolkodott elore, es nem fogja fel, hogy nem deployolunk teszteles nelkul, es nem programozunk nulla elokeszites nelkul, azt bocs, nem fogom megerteni. Tanuljak meg. Pont.

Ha annyira business critical, tetszettek volna elore kitalalni legkesobb az elozo sprint vegen, de inkabb meg elotte.

bandus: ha valaki munkamanias tud lenni, az en vagyok. Ember, nem a szombatba halok bele, szivesen vallalom, tobbek kozt mert szeretem a munkahelyem. De a hulyeseget hadd ne kelljen mar zokszo nelkul toleralnom. Azt, hogy siman lathato volt elore, hogy ez kell, ezt be kellett volna tervezni. Mert barmi tortenhet ( es tortent is , egy ember ki is esett most egy idore) Egyebkent a tervezesrol annyit, hogy pentekre kene kesz lennie, de a mockupot meg mindig nem kuldtek at.

A fejlesztocsapatunk egy, hatekony jo csapat. Nem azzal van a gond. Tobbet viszont itt nem arulnek el.

Új hozzászólás Aktív témák