- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
Nekem is pirelli a gumim. remélem, hazáig kibírja..
-
concret_hp
addikt
nekem leginkább egy lakatlan sziget tűnne élhetőnek, nettel + kajaszállítással 2 naponta
-
tildy
nagyúr
Nem csak ti, en sem. Autaztam parszor rajta, Szentgyorgy nincs messze, de szinte se munkahely nincs Szolnokon, se a kornyezo telepulesekkel nem igazan jo hetvegente a kozlekedes, az egesz szinte egy betondzsumbuj, mitol lenne elheto? Semmi penzert nem laknek ott, max valahol kintebb, kicsit kulsobb reszen. Egyedula vonatkzlekedese kivalo, meg abuszon az oysterszeru megoldas. De ha jol tudom rengetegen eljarnak akar Pestre, akar Berenybe, annyira megszunt a munkalehetoseg.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #39193 üzenetére
Ő a polgármester barátja.
kukac: Nálam jó lenne 1G is.
-
concret_hp
addikt
a szomszéd utcából hallatszik ide a tüctüc. hogy nem b@szta még arcon az illetőt egyik szomszéd sem?
-
fokukac
nagyúr
mas.
Szolnokon nincs 3g sem, legalábbis a telenorvégok, ide nem hoztak olyat -
fokukac
nagyúr
na, hogy megöltem a topicot...
már megint....
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #39186 üzenetére
Ez az az eset, amikor a hülyeség elhivatottsággal párosul, prájszlessz.
Megyek is, és iszok egyet, mert ezt már nem bírom józanul...
Ui. még egy link a hollónak, ha már így szereti bajuszt.
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #39182 üzenetére
megkocogtatnám a fejét a járdakőben...
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #39182 üzenetére
Hát b+
Mindent felforgattak fenekestül, semmi nem is működik, és még büszkék is rá.Jó hét volt:
- megszűmt a myugdíjpénztáram
- kivetettek még 75 milliárd adót arra a szektorra, amiben dolgozom
- a főnök közölte, hogy kért nekünk fizetésemelést, de a nagyfőnökök nem hagyták jóvá (nem is értem, miért) -
FehérHolló
veterán
EQMontoya:
-
EQMontoya
veterán
A mai nap tanulsaga, hogy egy teraszajto felbonthato 1024 gigaszajtora.
En kerek elnezest!
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL #39171 üzenetére
Ha jól rémlik, akkor nekünk 1GB volt a méret, ha ezt elérted, segítettek az archiválásban, de az archiv mail-fájlokat is folyamatosan el lehetett érni, bárhol bejelentkeztél, csak egyszer hozzá kellett adni a klienshez az archívumot, ami ugyanúgy a központi szerveren tárolódott. Utáltam a Lotus Notest, de ezt kétségkívül okosabban oldotta meg, mint az Exchange.
p
-
BlacKSouL
addikt
Sze 2013.06.19. 17:00
A postafiók mérete meghaladta a rendszergazda által megadott egy vagy több határértéket.
A postafiók mérete: 100371 KB.
A postafiókok méretkorlátozásai:
Figyelmeztető üzenetet fog kapni, ha a postafiók mérete 90000 KB lesz.
Nem tud üzenetet küldeni, ha a postafiók mérete 100000 KB lesz.Előfordulhat, hogy nem tud több üzenetet küldeni vagy fogadni a postafiók méretének csökkentéséig.
Hely felszabadításához törölje a nem használt tételeket, vagy helyezze át őket a személyes mappafájlba (.pst).
Az összes mappában található elem, beleértve a törölt elemeket és az elküldött üzeneteket is, csökkenti a rendelkezésre álló területet.
Az elemek törlése után ürítse ki a Törölt elemek mappát, különben a hely nem szabadul fel.
Bővebb ismertetés az ügyfélprogram súgójában található. -
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #39167 üzenetére
mindig év végére szokom meg az új évszámot.
mindegy, a lényegre rátapintottál -
neduddki
nagyúr
válasz
venember83 #39167 üzenetére
HI!
csak most ert vissza gyalog gyitt
udv
neduddki
-
fokukac
nagyúr
az milyen már 2012-ben, hogy céges e-mail-címről ez az üzenet jön vissza:
The recipient's mailbox is full and can't accept messages now. Microsoft Exchange will not try to redeliver this message for you. Please try resending this message later, or contact the recipient directly.
Sent by Microsoft Exchange Server 2007 -
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #39151 üzenetére
Burzsoá disznó.
-
EQMontoya
veterán
Sejj, reg ebredtem Zambo Jimmyre fel hetkor...
-
fokukac
nagyúr
"Hétfőtől az új kábítószerellenes és szenkoronavédelmi törvények életbelépésével komoly, halmozott büntetésre számíthat, aki bespanglizva nemzeti jelképeket gyaláz. Szerencsére bepálinkázva zsidózni és cigányozni továbbra is lehet majd, mert azért ez egy rendes demokrácia."
-
BlacKSouL
addikt
Ez a Pirlo mennyire egy öregarcú lett...
-
BlacKSouL
addikt
Akinek nem INGe ne vegye magára..
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #39126 üzenetére
Na akkor megint valthatok maganynyugdijpenztarat. bakka meg.
eQMontoya:
"Te is nyilvan a jobb idojaras okan koltoztel Londonba." Pontosan igy van. Kerdezz csak meg par embert, mennyire utalom az otthoni meleget.
Bar az idealis ( tehat nekem JO) idojaras valoszinuleg Svedorszagban lenne, ott van ho is ( imadom) , nincs 30 fok, csak ritkan, altalaban nyaron 20 fok korul van , tokeletes.Integra: ez nagyon durva
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #37425 üzenetére
24M+
-
ToBeY
nagyúr
Mekkora szar ez a Cougar Town. Pedig ezt is a Bill Lawrence rendezte aki Scrubs-t is ami igen csak jó volt.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #39126 üzenetére
És amikor már azt hiszed, nincs lejjebb, akkor jön ez. Igazából olcsón megúszták, közéjük is lövethettek volna. Méghogy krétával firkálni a járdára...
p
-
fokukac
nagyúr
SZerintem a Telenor se teljesen kóser.
Nekem 2G-vel sokszor nem hajlandó semmit se csinálni, és hát vidéken csak az vanJa, Blekinek pedig üzenem, hogy annyira van hideg, hogy a Szabadság téren az angolszász turiszták miniszoknyában, rövidnadrágban, pólóban, papucsban érzik jól magukat.
-
Tim82
félisten
Na most vagy a telefonom nem hajlandó felmenni 3G-re, vagy a Telenornál van szolgáltatáskiesés, csak épp arról nincs infó sehol.
Oké, kb. hetedik újraindítás után van mobilnet. Azt hiszem, júliusban lecserélem ezt a telefont...
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #39141 üzenetére
szóval aszongyátok, hogy ING?
útálom az ING-t az életbiztosításos tapasztalataim alapján...Lila lövésem sincs, miért nekem címzed, nem javasoltam az ING-t, nekem sincsenek velük jó tapasztalataim. Én kényszerből visszatértem nyáron az állami nyugdíj "megnyugtató akolmelegébe", ez van. Majd az önkéntesbe tolt pénzre jobban vigyázok.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #39132 üzenetére
Ja. Londoni állásokat nézegetek, és már ott is egy csomónál kéne tudni németül
mondjuk, az a legszebb, hogy én tudtam már egyszer németül, csak 9 éve nem használtam, max jégert kértem a hüttében
De írásban azért most is sokat értek.Tim: szóval aszongyátok, hogy ING?
útálom az ING-t az életbiztosításos tapasztalataim alapján... -
bobsys
veterán
-
Integra
titán
válasz
fokukac #39131 üzenetére
"Az anyjukat eladnák két fillérért..." - sajnos itt nagyot tévedsz. a te anyádat adnák el bármikor, az övék már multi milliomos
most is csak azt tudom javasolni, tanuld a németet az angol mellé. a legjobb biztosíték arra, hogy ha szar van, könnyedén találj melót máshol.
engem sokkal jobban aggaszt ez
nagyon átkell gondolnom, mit, hogyan és merre csinálok -
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #39127 üzenetére
nem tudom, fogalmam sincs.
vagy átlépek egy másikba, ami talán nem szűnik meg (de lehet, hogy mind lehúzza a rólót), vagy visszaraknak az államiba.
Mivel állami nyugdíjat ígyse, úgyse kapok, igazából tökmindegy.Egyszerűen csak megloptak, hiába próbáltam védekezni ellene.
A NER túl hosszú ahhoz, hogy túléld.
A NER túl kapzsi ahhoz, hogy élni hagyjon.
Az anyjukat eladnák két fillérért...A teljes pénztár vagyona 9 milliárd Ft, 2800 tagra. Mennyi lehet a tagok járuléka? Évi ~ 600-800 millió Ft, amit az állam ellop. Ennyi hiányozna a rendszerből, ha hagynák élni a pénztárat.
Orbán postaköltsége az elmúlt 3 évben 3,4 milliárd Ft volt, ennyiért levelezett velünk.
Miről beszélünk? aprópénzes lopás.Ui. ja, és úgy hozott ~fél milliót a pénztár az elmúlt 3 évben, hogy 2010 novembere óta egy fillér járulékot sem kaptak... ez mégis kevés volt
-
-
fokukac
nagyúr
na, más téma.
MEgszűnik a magánnyugdíjpénztáram (Aranykor), pedig nem működött rosszul...Kivéreztetnek itt mindent, bazzeg. Aprópénzért. Egyszerűen nem hiszem el, hogy annak a párezer mnyp-tagnak a járulékfizetése rendszerszinten értékelhető hiányt generálna... A cél itt a kivéreztetés volt, well done, Mato, you succeeded admirebly.
faszom.
kivan.
ezzel az országgal. -
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #39118 üzenetére
Ne sírjál már, amint kisüt a Nap, egyből megint 30 fok lesz.
Arról nem mi tehetünk, hogy ott a messzi északon, (a magos hegyek mögött, hol a tenger hupikék) ritkábban süt ki a Nap.
Mellesleg elég szar lehet a lakásod hőszigetelése, nálam még most is 24 fok van otthon.
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #39116 üzenetére
Uristen!
Pulover!
Csak szolok, itt 13 fok van, nyaron rendszeres a 13-20 fok kozti ido, es abszolut jo. Hideg? Nem ez a hideg, hanem ami telen odahaza van sokszor.
Amugymeg idojarasilag legrosszabb helyen laksz Magyarorszagon, a panaszkodas helyett el lehet siman koltozni delebbre. Napi ajanlatom Szeged, a napfeny varosa. -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #39110 üzenetére
Nemtom olvastad-e egyszer is hogy melegem van, vagy zavar a napfény. Szerintem nem, mert eddig az évben durván 7-8 olyan nap volt, mikor egy kicsit melegebb volt, mint ami előtte hónapokig.
Úgy látom, hogy a többség (100 emberből 99) inkább elvan esőben, hóban, fagyban, szélben, ködben, mint napsütésben, melegben. Végülis inkább jégkorszak közeledik, tehát örülök, hogy a többségnek, vagyis mindenki másnak jó lesz. -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL #39108 üzenetére
Így van, a hideg miatt eleget sírtál, most halljuk, került-e új panaszfolyam a repertoárodba a meleggel kapcsolatban. Komolyan olyan vagy, mint az egszeri földműves, aki már a népdalban is megjelenik:
télen nagyon hideg van,
nyáron nagyon meleg van,
sohasincs jó idő,
mindig esik az esőJó, értem én, hogy itt hetente van változás, de érjünk el inkább oda, mint a britek, hogy bármikor elbeszélgetünk az időjárásról kulturáltan egy tea és egy gintonic mellett, és hagyjuk meg az állandó panaszkodást félázsiának.
@39109: Fizesse csak a nép a közgép-adót, ismertebb nevén a simicska-tizedet, ezért kapott pártunk és kormányunk négyharmadot. ByeAlexes cikket meg elvből nem olvasok, de ha nem szólt be a gyurkának a kitüntetés kapcsán, akkor ő is csak egy olcsó ribi.
@39111: Mondjuk fent északon, Starjánban ez mindennapos utcakép...
p
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Na. Akkor most lassan elég is az őszből, már van elég sár a csapadékra, de lehet hogy fordítva, elment szépen a kánikula, faszán 12-14 fok van 5 napja, kiélvezkedte magát mindenki más, most lehetne megint nyár a nyárban...
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #39106 üzenetére
"Ezután az énekes bejelentette, hogy emelni fogja a jegybanki alapkamatot."
(Hírcsárda - ezen most felröhögtem, pedig már igazából alszom
)
-
fokukac
nagyúr
MAtolcsy kitüntette ByeAlexet.
Nem tudom, mit mondjak, egy mnb-elnöknek mi köze a zenéhez, de hát eddig is sejtettem, hogy szereptévesztésben van a csávó...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
föccer #39101 üzenetére
Nem ez a helyzet sajnos.
"Az utolsó évadban a tervezett 22 rész helyett csak 19 került legyártásra a sorozat megszűnése, és a forgatókönyv-írok sztrájkja miatt. Az utolsó rész – mivel nem teljes – sok lezáratlan szálat hagyott a történetben" NBC 2008 február 20-án levette a műsorból a sorozatot.
Miért kell nekem olyan sorozatba belefognom ami ilyen szerencsétlenül ér véget
Ja a Las Vegas című sorozatról van szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Gitáros topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Metal topik
- További aktív témák...
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest