Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mawyx

őstag

válasz Dylen #3299 üzenetére

:D
    Azt nem írjátok mennyit alszik ON népe. Akkor kezdem én: birok 12- t is aludni, de ha ez megy pl 4 éjen át, akkor utána már elég 5 óra is. Folyamatos 4 óra alvásnál fáradt vagyok, nem segít az energiaital se, bóbiskolok, kókadozok, belassulok. Rendszeres 8 óra, néha több, néha kevesebbel váltakozva az ideális számomra. Voltam éjszakás, nagybanis meg recepciós, meg lehetett szokni, de nem volt épp ideális számomra a fordított létezés.
    Van olyan ismerősöm, aki egész életében, tehát nem muszájból, hanem mert a szervezete valahogy ilyen, napi 3-4 órát alszik csak és még így is beesik egy nem alvás. Lefekszik, nem bir elaludni, felkel, agyon unja magát és folyamatosan tévézik :DDD De ez szerintem valami betegség, bár nem értek hozzá.
    Egyik rokonom meg 12 órákat alszik, semmi ideje nincs meló mellett, de neki kell ennyi, mindig is így volt nála, nem birja kevesebbel. Elváltak, mert a felesége nem birta elviselni, hogy állandóan az ágyban döglik. Tőle lehetett térdig érő fű az udvarban, nem segített a mosásban, főzésben, semmiben...

Új hozzászólás Aktív témák