- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
junior tag
válasz
Sliderxy
üzenetére
Ezt a témát én is körbejártam párszor, ncore-on is van róla (több) nagyobb fórum topic.
Én sem vagyok benne expert, de leegyszerűsítve mindig az alábbi pontokra fut ki a beszélgetés (persze javítsatok, ha más tapasztalatok vannak):
- a legbiztosabb adatminőség megőrzése szempontjából a közvetlen usb hdd, vagy ha több pénz van rá, akkor blu-ray lejátszó
- streaming platformon alacsony bitrátával jön az adás, így az mindig el fog maradni a "lossless" blu-ray minőségtől
- pc/laptop nem tud dolby vision-t lejátszani egyáltalán és a külső mediabox-ok sok esetben gyengébb minőségű DV-t adnak az új tv-k beépített lejátszójához képest
- aki szeretné kimaxolni a dolby vision és hdr élményt és nem google tv az op rendszere és nem akar külön lejátszót vagy külön nas rendszert, az a legjobban az .mp4 és .ts formátumú file-okkal jár (dts sáv nélkül) hhd-ről (40-70 gb file-okról beszélve)
- tavalyi/idei Sony TV-k viszik az mkv-t is oled-ek közül (ráadásul dts hangsávot is), így bármilyen jó ár/értékben egy LG, én nekem ez többet nyom a latba a Sony mellett, legkésőbb Január-Február környékén vásárolok is
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Eladó LG OLED55C11LB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor