Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
tag
válasz
Sliderxy
üzenetére
Ezt a témát én is körbejártam párszor, ncore-on is van róla (több) nagyobb fórum topic.
Én sem vagyok benne expert, de leegyszerűsítve mindig az alábbi pontokra fut ki a beszélgetés (persze javítsatok, ha más tapasztalatok vannak):
- a legbiztosabb adatminőség megőrzése szempontjából a közvetlen usb hdd, vagy ha több pénz van rá, akkor blu-ray lejátszó
- streaming platformon alacsony bitrátával jön az adás, így az mindig el fog maradni a "lossless" blu-ray minőségtől
- pc/laptop nem tud dolby vision-t lejátszani egyáltalán és a külső mediabox-ok sok esetben gyengébb minőségű DV-t adnak az új tv-k beépített lejátszójához képest
- aki szeretné kimaxolni a dolby vision és hdr élményt és nem google tv az op rendszere és nem akar külön lejátszót vagy külön nas rendszert, az a legjobban az .mp4 és .ts formátumú file-okkal jár (dts sáv nélkül) hhd-ről (40-70 gb file-okról beszélve)
- tavalyi/idei Sony TV-k viszik az mkv-t is oled-ek közül (ráadásul dts hangsávot is), így bármilyen jó ár/értékben egy LG, én nekem ez többet nyom a latba a Sony mellett, legkésőbb Január-Február környékén vásárolok is
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor