Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
-
válasz
csacsi77
üzenetére
En serviio-t használok már ezer éve, és nincs ilyen gondom.
Amit tanácsolni tudok, hogy tedd fel azt, és kapcsold ki benne akkor a film adatgyűjtést, thumbnail, index kép, ahogy hívod begyűjtést és generálást, stb.
Kapcsold ki a rendszerezett, válogatott nézeteket, csak a mappa szeint legyen minden látható, ahogy alapból is a lemezen van.
Utána szerintem nem lesz ilyen gondod. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
csacsi77
üzenetére
Az isten szerelmére szedd már le a SmartShare-t, és soha többet nem lesz ilyen gondod. A PC-n egy tálca ikonról csak akkor aktiválod a megosztást, amikor kell, és mindent szuper minőségben játszik le, a HDR és DV tartalmak szuperek, ha új kontent kerül a mappába elég a frissítés gombra nyomni a megosztott tartalmaknál és megy is. Ez egyébként az LG gyári appja ehhez.
-
alaves
addikt
válasz
csacsi77
üzenetére
C1 - 5 GHz wifi (Telekom gigabit, Sagemcom f@st 5670) - DLNA - serviio 2.1 (PC:i5-4460/8GB RAM): mappákban (legolcsóbb HDD-ken) lévő filmek db. száma jelenleg (mkv): 334, 248, 804, 712 (össz.: ~20 TB)
Pár pillanat alatt betölti és indítható. TV: néha 2 perces áramtalanítás + memória optimalizáló futtatása ('eszköz önkezelése' menü) + 'Gyors indítás: ki'. -
Matt89
junior tag
válasz
csacsi77
üzenetére
Hello,
Szerintem az is egy használható és egyszerű irány lehet rövidtávon, ha .mp4 filmeket töltesz le. Annak mindenképp mennie kell pendriveról/HDDről usbn is, ha nincs rajta dts sáv. Egy próbát megér.
Médialejátszó ügyben azt javasolnám, hogy itt kérdezz még azért utána, hogy a jelenleg tárolt file-aidnak mi lenne a leginkább megfelelő (kiterjesztés, DV/HDR info, hangsávok meghatározóak sztem).
u.i. ha a PC a lejátszó, az nem fog dolby vision-t vinni (csak hdr-t) az fix, semmilyen programmal sem
@Vhiktor, nekem ebben a hozzászólásban leírt "teszt" szerint jó volt a Sony usb-ről is.
Nem akarok elvakult sony rajongónak tűnni
csak írom, amit láttam. Simán lehet, hogy ugyanezt el lehet érni minden TV-n általánosan: ha odafigyel az ember, hogy a tv-nek megfelelő file kiterjesztést szedi és egy megfelelő appal játsza le a tv-n, akkor kikerülhető a médiabox.
Aki pedig nem akar ebben az irányban válogatni, az vegyen médiabox-ot, DE én rengeteget olvastam arról, hogy kinek milyen baja van XY médialejátszóval, mert az 1ik "ezt nem tudja" " a másik "ezt nem szereti" stb..szóval ott is figyelni kell és nem biztos, hogy lesz univerzálisan tökéletes "mindent is visz" megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- SONY (XR65A95L) 165CM 4K 120HZ SMART PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
csak írom, amit láttam. Simán lehet, hogy ugyanezt el lehet érni minden TV-n általánosan: ha odafigyel az ember, hogy a tv-nek megfelelő file kiterjesztést szedi és egy megfelelő appal játsza le a tv-n, akkor kikerülhető a médiabox.
Vhiktor