Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
junior tag
Pár óra tesztelés után maximálisan elégedett vagyok a Sony 77A80K-val. Nagyon régóta vártam és egy 55-ös 8 éves LED-ről váltva, erről a váltásról egyszerűen nem tudok vigyorgás nélkül beszélni.
Futtattam rajta pár youtube uniformity tesztet, első ránézésre nem vettem észre semmi komolyat. Nem tudom mennyire érdemes vizsgálódni... egy-két 3 perces videónál többet nem szántam rá. LG display WBE panel ebben a formában rendben.
Ami rögtön feltűnt, hogy az 55A83J-hez képest mennyivel masszívabb a háta, nem fényképeztem le, de raktak mögé még anyagot gondolom a méret miatt, nem csak a vékony oled-szerű rész van. Ezt én pozitívumnak élem meg, egyrészt esély nincs a korábban Samsungnál jelzett "hajlongásra", másrészt oldalról nem tűnik fel, hogy vastagabb, mint a kisebb tv. (nem tudom ez C1-2-nél milyen) Másnak ez lehet negatívum.
Még amit első körben mindenképp meg akartam osztani, az a HANG, omg

Erő, tisztaság és amit egy tv képernyő méretén térhatásban ki lehet maxolni, azt hozza. Nagyjából 4-500k huf alatti soundbar full fölösleges lenne hozzá.
Tegnap este még az Endgame-et meg a Maverick-et tekergettem rajta sima ddp hanggal, de valami nagyon durva volt....és ahogy a '98-as Godzilla újságból kivágott poszterén volt a gyerekszobámban: size does matter!!
Már ha fizikailag befér. (LG-nél ha befér a 77-es C2, nehogy valaki a 65-ös G2-t válassza)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már ha fizikailag befér. (LG-nél ha befér a 77-es C2, nehogy valaki a 65-ös G2-t válassza)
Vhiktor