Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
junior tag
válasz
bigdigit
üzenetére
Ezt valahol én is átérzem. Ha nincs 2 fullos tv egymás mellett fizikailag előtted, megfelelő beállítással, megfelelő file-okkal, akkor gyakorlatilag nincs lehetőség meggyőződni a különbségekről. Ami marad az az informálódás youtube review-k meg fórum infok alapján, amit először el kell döntened, hogy részlehajló-e vagy túlzás-e, vagy nem.
Megküzdöttem én is a témával egy hosszabb tv vásárlási döntés előtt, de sikerült kb leszűkítenem azokat a forrásokat, amik elég hitelesek (köszi itt is mindenkinek!)....de akárhogy próbálkoztam élőben otthon eddig még nem láttam visszaköszönni egy db 55-ös méretben én sem a nagy különbségeket.
Az tuti, hogy ha megjön a 77-es márciusban, akkor nagyítóval átmegyek a Top Gun Maverick 3-4 különböző verzióján.A másik, hogy szerintem bizonyos szinten a lehető legjobb képminőség keresése/nézése már a tartalom rovására megy bizonyos szinten. Hogy értsétek: sokan felhozzák (itt is volt) a Rings of Power-t, mint jelenlegi top DV streaming néznivaló. Tőlem aztán lehetne a világ egyetlen HD tartalma is (ha minden más 480-ban lenne), én akkor is kukáznám 30 perc után, mert nem jött be. Szóval csak azért mert valamilyen tartalomnak szép (vagy kicsivel szebb) a képe, nem feltétlenül érdemes rágörcsölni....
(Nem tudom hányan vannak, akik mondjuk szintén nem bírják a rings of powert, de csak azért teszik be, hogy megmutassák élőben másoknak, hogy "nézd mit tud a tvm.." mondjuk erre is lenne más tartalom)u.i. aki torrentezik és a DV előnyeit élvezni akarja annak tényleg fontos, hogy UFO vagy PAPITA feltöltéseket szedjen, amennyiben van az adott tartalomból (ez talán segítség is, mert népszerűbb dolgokat a keresőkbe írva kiad 4k-ra vagy 10-20 db találatot)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor