Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
truefx
aktív tag
válasz
Matt89
üzenetére
Sajnos nekem az elsődleges szempont a praktikum, avagy go full wireless. Nem vagyok audiofil/hifista, inkább az vezérel, hogy minél kevesebb kábelben kelljen bukdácsolni. Ezen szempontok alapján marad a JBL Bar 800/1000, ill. a HT-A5000. Az ilyen youtube-os reviewkkal meg az a problémám, hogy legtöbbször félő, hogy ők csak apró különbségekről beszélnek, és nekem ezek a soundbarok is meghozzák az immersive moziélményt. Azért megnézem mindegyik reviewt amit ajánlottál, aztán választok. Köszi!
-
truefx
aktív tag
válasz
Matt89
üzenetére
Tudsz ilyen videót linkelni esetleg? Amúgy rtings-en elég közepes kritikát kapott, de eddig úgy voltam vele, hogy a Sony integráció, illetve a sokoldalúság miatt ez lenne a befutó. Én nüansznyi dolgokon nem fogok fennakadni. De ha pl. a JBL Bar 1000 markánsan - tehát az én botfülem által is hallhatóan - veri, akkor természetesen lemondok róla.
-
truefx
aktív tag
válasz
aram01
üzenetére
Hasonló cipőben járok én is, praktikum szempontjából a JBL 800 v JBL 1000 lenne a befutó, de azért egy Sony OLED-hez már Sony hang is dukálna... A Sony HT-A5000-et néztem ki, de hogy ugyanannyit tudjon, mint pl a JBL 800, tehát ha subwooferrel, és akksis szatellit sugárzóval veszem meg, akkor nagyjából kétszer annyit kell kifizetni.

-
truefx
aktív tag
Sziasztok! Nem nagyon vagyok képben, tudna valaki választ az alábbi kérdésekre?
Sony A83J és LG C2 (vagy G2) TV-k között vacillálok (55"). Megéri a G2 a felárat? Mindkét márkát megbízhatónak tartom, igaz a mostani Sony Bravia LCD-s TV-m menüje kicsit lassú.
Tetszik az A83J-ben, hogy Androidos, igaz legfőképp kábeltv-t nézünk, vagy Netflixezünk vele, illetve van egy Kodim RPi4-re telepítve (játék nem fontos, igaz van egy PS4, de ritkán játszok). Az kicsit zavar, hogy kifutó modell, nem tudom ez számít-e, és valamiről nagyon lemaradok a 2022-es modellekkel szemben.
LG-ben a ThinkQ a szimpatikus (van már egy kompatibilis hűtőszekrény), illetve a C2 / G2 sorozatokról csak jó véleményeket látok. Viszont ez a modell több, mint 100k-val drágább, mint az A83J. Tud annyival többet, hogy inkább emellett döntsek?
Köszi minden javaslatot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- LG OLED C1 55"
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor