Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
junior tag
válasz
truefx
üzenetére
Közben pontosítok, nekem nem az 5.1 volt, hanem az annál eggyel korábbi, ahol szétszedhető akksis volt a 2 sorrund, mind1, jó volt nagyon szerintem.
Review-erek közül én Andrew Robinson-t néztem többször, ő elég meggyőző minden téren.
Itt egy pozitív tőle a JBL-re, igaz ez csak a kisebbik bar.
Itt szintén ő elmondja 11 perc után, hogy nagyon nem jött be neki az A7000 (és gondolom ez ugyanúgy igaz az A5000-re is)
Még a NeverEnoughTech csatornán van a Sony-król nagyobb review. Itt megint meggyőző az infók alapján a HT-A9, főleg mert saját használatra is azt tartja meg a figura. Itt van tőle a 9.1-esről info.
Az 1000-esről még nem láttam ilyen mélységű videókat, de egy-két helyen ráolvastam, hogy sokban nem tér el a 9.1-től / 800-astól és inkább azt ajánlják, mert jobb áron/érték szinten van. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
truefx
üzenetére
Nem vagyok Samsung fan, de a Q990B-nek a közelében sincs, sem a 9.1, sem az 1000 térhangzásban. Mindhármat hallottam több film alatt. Tehát térben! Ha valaki "bassgay", akkor JBL, de teljesen egyértelműen hallható, hogy a Harman gárdája most(nyilván parancsra) a samsung-nak dolgoztak, ha már megvette őket hóbelevancostól. A Samsung mélyládája meg valóban akkor szólal meg, amikor kell, de akkor mellbe vágja a hallgatót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor