Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Batyops
üzenetére
De hogy kicsit "on" is legyen: pont 1 éve éppen a győri MM-ban sétálgattam és pont akkor árazták le a 910-es OLED-et, na mondom akkor szülinapomra meg is lepem magam .... cca. 400e volt akkor 5 év garival (akkor a B6 még 700+e volt).... akkor amennyi 4K (a HDR-ről meg nem is beszélve) tartalom volt (de még ugye most sincs "dömping" belőlük) teljesen jó választás volt ....tehát 1 éve használom úgy, hogy nem hiányzik a 4K sem a HDR (persze lehet ha játszanák vagy "demókat nézegetnék" rajta, akkor hiányozna), de tavasszal azért "hazacipeltem" egy B6-ot próbaképp, de (lehet csak az én szegénységem) semmi annyival több "pluszt" nem kaptam tőle (szigorúan filmeknél, a "demók" azért tényleg piszok látványosak voltak rajta) amennyivel magasabb volt az árcédula, így ment is vissza .... ekkor el is döntöttem, hogy inkább megvárom a "4K mizéria" végét (kb. 2020 az "igéretek" szerint) addig az FHD is kiszolgál, ha minden jól megy .... persze azóta az UHD OLED-ek ára is beesett időnként, de ugye (ha még és amíg kapni) az FHD is ment vele, számomra a "4K felár" még mindig nem ér annyit, amennyi (ráadásul ilyen "félkész állapotban") .... inkább még kicsit kivárok, de addig is OLED-et nézek ....

.... a 4K OLED tulajokat pedig megkérném, hogy ha lehet mellőzzék a "szélsőséges" megnyilvánulásokat a fentiekkel kapcsolatban, ez mindössze a saját véleményem és a saját felhasználási körülményeimre vonatkozik ....

Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor