Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ha külső lejátszóról nézed ezt a filmet (ha nem, de van rá mód, akkor próbaképp tégy így), akkor próbáld meg átnevezni a HDMI bemenetet PC-re, úgy 99.9%, hogy nincs se jóhiszemű tévedésből, se szándékos csalásból úgymond "beragadva" se a TrueMotion Off-tól magasabbra, se a RealCinema On helyett Off-ra, mert a PC mód fixen megkerüli ezeket (pusztán attól, hogy ezek kiszürkülnek a menüben, még mindig be lehetnének kapcsolva csalás/hibaként, de a PC mód eleve olyan, hogy a lag minimalizálás miatt fixen kihagyja azokat a dolgokat, amik jelentős késést okoznak és a TM látványos lagot eredményez TV módban --- és nekem nem tűnt fel, hogy lagolna a PC mód frissítés óta, pedig az feltűnik, ha TV módban felejtem HDR-ezés után, még akkor is ha a TrueMotion ott is ki van kapcsolva).
De amúgy ha erősen koncentrálsz a mozgásélmény hibáira, mindig találsz valamit, akár technológia sajátosságokat LCD-n, PDP, OLED-en egyaránt, de ugyan úgy a 24fps ezektől független nyűgjeit is kiszúrhatod néha (vagy akár találhatsz hibákat a forrásban, mert az sem lehetetlen, főleg ha sok benne a CGI).
Egy példa: még az első egy-két napban egymás alatt/felett állt az LG C7 és a Pio LX5090. Mikor a Passangers-be tekergettem bele, akkor láttam valami nagyon csúnyát. Már kezdtem volna szarozni az LG-t, de megnéztem a Kuro-n is ugyan azt ugyan úgy, és ledöbbentem, hogy majdnem pont ugyan az jön elő (a plazmán csak picit volt jobb a helyzet).
Az egyik jelenetben, ha a kapitány szemébe nézek, úgy mozog átlósan, hogy ha követem a mozgást a képernyőn, akkor egy nagyon fura dolgot vélek látni: mint ha valami hallucináció lenne, "szétcsavarodik" az arca, mint ha zseléből lenne a feje és nyúlik ahogy mozog.
De mint mondtam, ez ilyen az egyik (vélhetően a) legjobb plazmán és a C7-en is (TrueMotion nélkül, és ezt még a 03.xx.xx firmware-el néztem és nyilván a plazmán is kadenciahelyesen ment 24@72Hz-en, illetve interpoláció nélkül...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Nintendo Switch Lite
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor