Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
Jajj .... rendesen félreértetred amit írtam ....
.... a "mindennapi elavulós fogyasztási termékekre" (mert pl. azért egy TV és egy autó is csak az, nem több) céloztam és az "ingyenhitel, ingyen házhozszállítás" és egyéb megtévesztő elnevezésekre (ami ugye szépen be van épitve a termék árába
).... és nem is kimondottan a te TV vásárlásodra akartam célozni, általánosságban írtam .... 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.... a "mindennapi elavulós fogyasztási termékekre" (mert pl. azért egy TV és egy autó is csak az, nem több) céloztam és az "ingyenhitel, ingyen házhozszállítás" és egyéb megtévesztő elnevezésekre (ami ugye szépen be van épitve a termék árába
).... és nem is kimondottan a te TV vásárlásodra akartam célozni, általánosságban írtam ....
Vhiktor