Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nem tudom felrakni mert cfw van, de ígérik hozzá a cfw-t.
-
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Hát én megnéztem a HDTV tesztes ürge videóját amúgy erről anno... és annyira bolhafingok a különbségek hogy na (relative)... oké egymás mellett látod esetleg ezeket... de magában, már a HDR elég.

Másrész meg nem lehet jó összehasonlítást sem csinálni igazán... azonos lejátszóval meg tévékkel meg forrással... még ő is két külön fajta lejátszóval tudta csak megcsinálni és ott már azis számít melyik lejátszó mit hogyan értelmez, mert kódolgat analizálgat meg alakít át.

-
daneel_hu
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
jah, csak nem mindegy mennyiből van a fos átlag.

A HDR csak ugyanannyira büszkélkedhet fos filmekkel mint bármilyen SD tartalom.A 3d-re ez sajnos nem igaz, bármennyire is kedvelem a 3d-t mint megoldást.
Mennyi HDR is jött ki eddig? 80 film? 100?
Ebből találsz 20 jót abban biztos vagyok.
Akkor keress az "1000" 3d tételben ugyanennyi tutit.
(nehezen fog menni) 
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
A HDR időben még lemaradásban van a 3D-hez képest, szóval ahhoz képest nem rossz a HDR felhozatal.
-
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
evvel azért vitatkoznék, mert több jó valódi HDR film van mint jó 3d-s a 3d 5éves pályafutása során
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Én se, csak leírtam néhány tényt.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
És télleg baszki, öregségemre én is kezdek már meghülyülni.
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
8K kijelzőkön mehet majd a 4K + 3D is, az meg azért nem tűnik hülyeségnek. Ha ilyen lesz, akkor én emiatt leszek kíváncsi a "folyt. köv." részre.

Előbb viszont legyen normális eARC, mert a mostani megoldás egy kabaré, a kínosabb fajtából.
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nézd meg a 3D milyen mértékben bukott át Fake 3D-vé az elmúlt néhány év során. Ez még hagyján, mert mindenből lehet 3D-t csinálni, csak a mennyiség is drasztikusan visszaesett. Nyilván ugyan ez megvan 4K-ban is, de hiába vették fel a Ben Hurt annak idején celluloidra amiből simán lehet Real 4K-t készíteni, ha a mai 2K kamerákkal is jobb minőségű képet lehet készíteni.
-
belan
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Még jó hogy 3d engem hidegen hagy

-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Én is arra várok, addig nem cserélem a csóróledem

-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Hat csak azé 'me nah

Milla alatt nincs jó oled, ami van az sem jó semmire, mert nem milla feletti, szóva' érted?!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Majd ha jön a 8KHDRBT2022to4KtoFHD3DOLED

-
belan
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Jobban hangzik drágasszágnak ez jó
szerintem nem lesz 3d nem gerjednek rá a emberek úgy mint a hdr-re 
-
belan
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Gyerekek meg lesztek dorgálva
Még egy csóróoledezés lesz. 
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ha meg tőled származik, akkor megrosszabb a 'leányzó fekvése'
-
madgie
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
LCD-t nagyon nem így kell beallítani, ott ha hozzáérsz a brigtness bámilyen formájához, elb*szod azt a gyenge kis kontrasztját is

-
Gaben360
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Az 2d-be is kínlódás volt végignézni,szerintem a 3d se segít rajta.
Anno nem is értettem a nagy hypeot körülötte,nekem egyáltalán nem tetszett. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Én belenéztem.

-
claire78
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
1800€-ért is láttam már üzletben, hasonló típust 9896 vagy vmi. ilyesmi.
Ha majd ott tartok, akkor tuti kimegyek egyért valahogy.
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Én soha nem találkoztam a Hobbit 48fps-es verziójával, nyilván nem a mozis vetítésre gondolok. Szerintem nem is adták ki ilyen fps-el.
-
powerup2
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
mutatsz nekem ilyen kábelt Premium High Speed HDMI Cable and Premium High Speed HDMI Cable with Ethernet ? ami árba nem szállt el
-
torma1981
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nekem 3 éves noname kábelem van és simán átviszi a 4k-s jelet. Mind PC-n mind akár HDR tartalmaknál. Ennyit a drága kábelekről.
-
powerup2
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
De most nézem az emlitett márka oldalát egy hónapja még a kábeleik nem voltak jók a 2.0-hoz hopp most érdekes jók elég nagy a kavarás kábel terén
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
A kérdés nem ez volt, hanem a specifikációk szerint csak a HDMI 2.1 tudja a dynamic HDR metadatat (SMPTE ST 2094). Most akkor hogy működhet teljesértékűen HDMI 2.0-án a Dolby Vision?
-
Partz
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Közben megerősítették, a 88"-os 8K oled tévé egyenlőre prototípus, demonstrációs jelleggel mutatják be. Jövőre várható a kereskedelmi forgalom, az új gyárban fogják gyártani, új paneltechnológiával. Ebből adódik egy év múlva várhatóak az új tervezésű oled panelek, a hdmi 2.1-et beleértve.
-
janos666
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Mikor legutóbb átfutottam a listát (http://realorfake4k.com/list/), kicsit meglepődtem, hogy a viszonylag új filmeknél is, ha >=3k a "nyersanyag" (legyen az >=35mm film scan, vagy >2k digitális kamera), akkor is elspórolták a dolgot, és 2k master-ből adtak ki 4k lemezt, pedig elvben "csak" pénz kérdése újrafuttatni a render-t 4k-ban (anélkül, hogy feltupíroznák a digitális részek forrását, hogy tényleg jelentősen jobb lehessen, de ugye még az se lenne lehetetlen).
Tudom, hogy a totálisan hamis 3D még ettől is rosszabb volt, illetve ott is megesett olyan agymenés, hogy az élő szereplőket felvették valódi 3D-ben, de a digitális animáció hamis 3D-ből lett rávágva.
Viszont egyáltalán nem rémlik, hogy divat lett volna kiadni ~SD anyagot BD lemezen, főleg az FHD korszak hajnalán. Inkább pont az ellenkezőjét véltem látni, hogy talán néhány elszórt kivételtől eltekintve inkább igyekeztek elkerülni azt, hogy "hagyományos" (SD) minőség is megjelenjen ilyen formátumokban, ezzel potenciálisan rossz benyomást keltve a fogyasztók körében.
Sőt, volt ahol még én magam is reméltem, hogy előbb-utóbb kiadják a régi, olcsó, vacak nyersanyagból készült "kultusz cuccokat" is BD-n, pusztán azért, mert ótvar volt a DVD kiadás (DVD-hez képest is), szóval mindenféle "feljavítás" nélkül szimplán csak egy új transfer az eredeti master-ből már valószínűleg előrelépés lett volna (nem BD minőség, de jobb mint a régi DVD, ami tele van tömörítési hibákkal, mert a szokásostól alacsonyabb a bitráta és gondolom azon belül is gyenge minőségű a kódolás... de ma már ~100x olcsóbb kódolni, mint ~20 éve, szóval nem kéne annyit spórolni...).
-
Partz
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Azért a hdmi 1.4 támogatta az uhd felbontást, a jelenlegi 2.0 nem támogatja a 8K-t, ez óriási különbség. Ahol kint van a 2.1 támogatás, ott közel sem biztos, hogy az összes specifikáció támogatott lesz, sőt.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
mondjuk én elsőkézből óva intenék mindenkit, akinek kell majd az eARC, h mielött tényleg végleges a sabvány s hivatalosan is kijön, addig előre vegyenek vmi majd future upgrade erősítőt, mert ez rá volt írva az enyémre is akkor még ARC, tudja is, csak mégsem, 1mpenként leáll újra jön a hang

-
Ren Hoek
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Csak elgondolkoztató, hogy egy ekkora cég, szinte végtelen R&D büdzsével, nem bír felskálázni egy amúgy működő technológiát.
Sőt belemenekül inkább a QLED-be, ami már most látszik, hogy blama lesz prémium szegmensben.Ha ők nem tudták megcsinálni, akkor sajnos a JOLED se fogja, és még 2020-ban is LG panel lesz mindenben. Sőt addigra már olyan infrastruktúrájuk lesz a WOLED panelgyártáshoz, hogy nem tudom lehet-e azzal versenyezni.
Talán a natív QD kijelző, de az se mostanában lesz.
-
Partz
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Igen mert úgy gyártják ám a paneleket, hogy görbék, gondolkodjunk már!

-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
"világ jobbik felén"
Nincs örökké jó világ.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ez jogos, nekem 1,8 méteres kábeleim vannak például. A 2.1-es kábelek hosszáról pedig ezt írják:
"The specification does not indicate a cable length. Cable length depends on the cable manufacturer. It is likely the maximum lengths for passive cables will be approximately 2 to 3 meters."
[link]Ez emlegetett Inakustik kábelek honlapján fennvan egyébként hogy a 18 Gbps-t tudják, ami nekem tökéletesen megfelelne most. Nem a brand kábelek ellen vagyok, hanem a hitelesítés mellett. Hogy ki hitelesít az kevésbé érdekes, csak hibátlanul vigye át az adott jelet, illetve tudjam cseréltetni a kábelt, ha mégsem viszi át.
Ez az Inakustik Pearl meg is tetszett. Kell pár új kábel majd, lehet, ilyenek lesznek.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Valamint a minosegi ki is koti, h az adott minoseget x meterig tartja. Pl 10m hosszabb mar ott se garancia semmire, igaz az inkabb projektor topikban relevans

-
daneel_hu
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
És milyen az a nem átmeneti tévé?

-
redbulz
tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
A 4k szükségét nem érzem, nem biztos, hogy ki tudnám jelenleg használni. Igazából az OLED élmény ami érdekelne a jelenlegihez tv-hez képest (Sony 50w755c). A HDR dob egyáltalán annyit egy OLED-en, hogy érdemes legyen inkább egy B7-et választani kb 1,5-szeres áron(jó tudom ezt a végén nekem kell tudni úgy is
)? -
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Egész idáig a 4K HDR-ről volt szó, te meg állandóan a marketingről hadoválsz. Szerinted a több millás fejlesztéseket bebukja egy cég? Nem hinném. Nem is értem mit lehet ezen ennyit görcsölni, vagy megveszed vagy nem. Semmi nem kötelező. A részetekről ez hiszti nem több. Még annyit megtehettek hogy kimentek tüntetni hogy miért ilyen drága az OLED.
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Konkrét dolgokról írj, ne beszél félre. A 4K nem csak a felbontást hozta magával értsétek már meg, ez egy út ami sokkal messzebbre vezet.
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Így van, ezért fölösleges valakit meggyőzni arról, hogy a 4k HDR hülyeség.

-
Strezi
őstag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Aham, csak éppen a Netflix HDR anyagok h265 tömörítésűek, azaz még azonos bitráta értékkel is 2x több képi információ van benne. A Dolby Vision meg ugye az egyetlen 12 bites tartalomformátum létező kínálattal.
Mondanám hogy próbáld ki, de ugye nem tudod
-
sakal83
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
amúgy k..va jó lenne/lesz a 4k/HDR, ha majd olyan minőségü tartalmak lesznek(?), mint egy jelenlegi demo, addig meg azt kell/lehet nézni ami éppen van ...
Pontosan.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
"Szerinted jól mutatna egy Onkyo RZ 900 a karácsonyfád alatt?" - igaz Karácsonyra már nem ér ide, de utána bármikor küldheted, köszi.

Békés, boldog, szeretetteljes, áldott, Előd-Ond-Kond... ja, Ünnepeket úgy Mindenkinek!
-
belan
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ez durva, Boldog karit minden oledes tulajnak))))
-
renatto
őstag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Innen indult az alap feltevés.
Az Atmos ott van a TV-ben és ő amúgy is csak ennyit állított (szóval még túl is teljesítette). 
-
renatto
őstag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Az ügy szempontjából mind1 is, mivel aki Atmost akar előbb úgyis az erősítőre küldi a jelet külső lejátszóról (Xbox,BD lejátszó, médialajátszó..). Így ez a belső médialejátszóról lenne "izgalmas" - ami ugye nem megy - mert úgy lehetne "spórolni" egy médialejátszót.
-
renatto
őstag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Na így már érthető!

Ám az LG frissítésben ez szerepel: "Support TrueHD audio format through HDMI"
És az Rtings is azt állítja képes továbbküldeni a Dolby Atmos hangsávot...
-
renatto
őstag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Akkor az erősítő mit értelmezhetett félre, hogy Atmos-nak látta?

-
renatto
őstag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Értelme az közel zeró, csak arra világítottam rá hogy ezzel is promozzak de kihívás Atmos hangsav lejátszására rávenni
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
"amúgy minek nézegeted ennyire, akarsz egy olcsóbb OLED-et a konyhába is .... ? "
A WC-be ugyanis sok időt töltök ott gyomorideg miatt, félek hogy bedől a hitelem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
renatto
őstag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Hiába van több nyelv ha Atmos az eredeti angol és felirattal nézném az bukó mert a core sem jön ki. WTF. Az meg hogy van mellette német, francia, lengyel stb nyelv az nem segítség.
-
zotyi8
tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
B7 HDMI2 /ARC/
pill és tesztelem az atmos-t
DTS HD-MA 7-1 megy Elysium
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Főleg a mozgásmegjelenítés érdekel, mert lövésem nincs milyen lehet a Grundig Video Perfection Index (2600 VPI) vagy a még tudományosabban csengő Perfect Picture Plus-Technologie.
De mondhatnám azt is hogy tényleg azt a minőségű kijelzőt kapják meg mint az LG Pana vagy Sony. vagyis milyen lesz kalibrálás után, mennyire hajlamos az OLED betegségekre stb. Ahogy nézem most a legdrágább helyen is 2500€, azért az nem 3-4000. -
Dadan01
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ugráljuk mégegyszer körbe ezt a témát? Ok. Rá van írva, hogy Dolby Atmos support. DTS 5.1-et is lekeveri 2.0-ra ha a saját hangszóróján szólal meg, sőt, ac3, dolby digital, DTS-MA 7.1, minden szar megy neki 2.0-án, csak az atmos nem, holott rá van írva. És ha én nekem pont egy olyan videó kerül a kezembe, amin _egy_ hangsáv van, ami történetesen atmos, akkor némafilmet nézek? Jelen állás szerint igen. Az én esetemben ez annyiban más, hogy arc-on megelégszem azzal, amit küld az erősítőbe, és igen, nincs HD hang, de atmos esetén l*f*sz sincs.
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Az a durva hogy a Sony 55A1 3000€ míg az LG 55B7 1800€.

Találtam tesztet de csak a GOS szériáról ami 3D-s vagyis 2016-os LG panelos lehetett.
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Megtaláltam őket a Saturnban. A DisplaySpec oldalon is fent van. Már csak egy teszt kellene hogy mit tud, mert azért a 2000€ nagyon jó ár főleg hogy LG paneles mint a többi.
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Az nagyon jó ár, kérdés hogy milyen specifikációkkal. Pontosan mi volt a modellszáma?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Sőt még ebből is a prémium vonalat inkább.
A saját térfelén kéne összevetni a számokat. 55 colból is van Junoszty 4K 55 col, aztán lehet nézni a felhőket

-
Dadan01
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Csak nem marketing vonalon dolgozol?

-
janos666
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Na ezt már én is visszaküldeném a szervizbe!
(#8868) salapp -- Pedig még messze nincs vége szerintem ennek a felelőtlen vékonyság-őrületnek, már 2012 körül is javában folyt plazmáknál is. Majd újra fel kell találni a megbízható merevítést, miután letudtuk a papírvékonyságot. (Mint ahogy a mobiltelefonoknál is újra fel kell majd találni a zsebben is kényelmesen hordható méreteket, miután visszajutunk az aktatáska méretű tablettelefonokig...)
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Azt a mindenit, ekkora hőingadozás van nálatok? Vetemedik a holmi?
-
belan
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Van egy jobb ötletem szolárium)))))
-
belan
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
De kicsit érdekes így kicsit Qledes)))) már 55van
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Annak fényében mondom, hogy nincs hdr képes megjelenítőm, ez a YT-os Avatar dolog nagyon nem tetszett.
Hogy hogyan festhet hdr képes megjelenítőn nem tudom, de ez annyira csicsás volt nekem, hogy valami borzalom. Aztán lehet, hogy csak azért, mert nem képes a tévém normálisan megjeleníteni, de így nem volt o.k. Csak úgy mondom...

-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
"de látom a "lényeget" megint lemaradt ...."
Ja, én is ezt érzem nálad.
Egyébként se tudom elképzelni hogy hol látod a HDR adta pluszt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, ha ezt Gipsz Jakab készítette a pincében, akkor enyhén szólva se nevezhető referencia HDR-nek. Én erre gondoltam.

ui.: majd ha Cameron kiadja 4K HDR-ben, na akkor lehet róla beszélni.

-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Az Avatar hivatalosan nem jelent meg nem hogy HDR-ben, de 4K-ban sem. Szóval nem tudom milyen kópiát láttál, de szerintem az valami tákolmány volt. Ilyennel ne példázódjunk.

-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Belenéztem a Mad Max HDR 4K verzióba, és tényleg fura az egész. Egyébként nem rossz, főleg a homokviharban a lángnyelvek és egyéb effektek nagyon erőteljesek. A Mad Maxnél szerintem ez előny, mert amúgy is apokalipszis feeling a lényeg. A HDR-t is a helyén kell kezelni, ha a rendező ezzel tisztában van, és tudja mértékkel kezelni, akkor a filmnek még előnyére is válhat.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
"mert ahogy olvasgatok folyamatosan azt látom, hogy mindenki küzd a "4K HDR-el", de normálisan használni senkinek sem sikerül (max. csak akkor, ha a Planet Earth 2-t, demókat vagy a Netflix-es sorozatait nézi folyton, ami azért így elég "ingerszegény felhozatal" egyelőre..:"
Ezt nem tudom miből sikerült kiolvasni.

A tévé lejátszója könnyedén lejátsza a 4K/HDR-t, amennyiben az adatátvitel rendben van.
Amennyiben nem a belső lejátszóval próbálkozik valaki, akkor vagy UHD Blu-Ray lejátszó kell, vagy 4K/HDR-t tudó mediabox. (utóbbiból nincs sokféle az tuti) -
vhunor
őstag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
A Netflix 4k elég messze van a jótól sajnos. De hát nyilván nem egy 4k BD.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ha nem is ilyen upscale 2K- 4K-ról van szó, hanem kis különbségekről... pont az a jó ekkora pixelsűrűségben, hogy nagyítóval kell keresni a különbséget, ha nem natív kijelzőfelbontású a forrás.
FHD-nél még lehet észre lehetett venni, ha nem natív FHD ment... de itt? Most őszintén, ki az aki mikroszkóppal nézi a TV-t?
Normál nézési távból nem probléma egy kis +- scale. -
V.T.
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ez jogos.
Így is drága volt, asszony majdnem kinyírt érte
Amire kell szerintem bőven megfelel így isAmi nagyon durva, hogy nem hiszem el mennyire vékony és hogy mindegy honnan nézem ugyan olyan jó a képe, tetszik nagyon.
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ez nekem így tökéletes lenne!

(#8039) claire78: A Simplink nem az LG saját elnevezésű HDMI CEC implementációja? Ez másra jó; én a tevékenység alapú Harmony mellett speciel kikapcsolom ezeket.
(#8042) dgyuri0123: Igen, köszi, ez a mostani tévémnél is ilyen. PCM kell majd, mert a fejhallgatóhoz tartozó egységben nincs Dolby/DTS dekóder.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Meg erősítőt is
ami atmos esetén szintén nem két filler
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
O.K.
De mi ég be, ha minden pixel fehér??? És miért ég be a sárga jobban, pedig valójában az is fehér ?

-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Tök vicces meg minden, csak már fárasztó.

-
powerup2
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
most nézem 817 mega az fw

[04.70.10]
1. To improve Store mode OLED afterimage issue in Europeennyi ?
-
powerup2
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
mi plusz van az új fw-be? kép javulás vagy bármi akinek fent van irja le a tapasztalatát
-
powerup2
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nem tudjátok az új FW mikor jelenik meg B7 hogy a tv-n lehessen letölteni és ne pendrive-ról keljen ?
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Az egy OPPO AMOLED-el, dehogy cserélem le, már több mint 3 éve nyúzom.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nem a képpel van gond hanem a telóval. A kép az beszabehu.

(#6950) claire78 már ezer éve készülök kitenni a routert és a NAS-t, de csak nem akar megvalósulni. Az az igazság hogy kábelezni akarok mindent (lejátszók), de úgy meg elég macerás lenne. Amúgy jó kis router, már majdnem tíz éve teszi a dolgát.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
John Wick 2, az új lovagos transformers, guardians of the galaxy 2 így hirtelen, más kérdés h egyik film rosszabb mint a másik
De a hdr jól állt nekik legalább 
-
petya2012
őstag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
a címek is annak számítanak??
-
PuMbA
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
4K-ról nem is beszélve
Most kijön például az összes Transformers film 4K Blu-rayen, de minek. A sok CGI miatt 2K-ban dolgozták fel a filmet, szóval csak pénzgyűjtésnek adják ki, mert képminőségben minimális előrelépés lesz. Csak a kevés CGI-s és maketteket használó új filmek 4K-sak, na meg ugye a természet és koncertfilmek. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Hát alapvetően en mindenben hiszek neked, épp ezért is választottam anno a csóró oled tévét

Amúgy Edigitalban néztem demokat, oke hogy tű éles a kép, de nekem kicsit tul színezettnek tűnt.
Aztan lehet csak nem volt 'normálisan' beallitva
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Jól mondod, szamomra ezek a jelenleg elérhető HDR uhd filmek/tartalmak , kicsit olyan ezretet adnak mint amikor a gyerek eltulozza a kifestot es tul szinesre színezi

A 3D-ben is sok a 'gyárilag konvertált' film... -
Ijk
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nem sokat vesztettél hogy nincs UHD. 3D sokkal látványosabb ha nézel néha olyan filmet.
HDR is nagyon lassan terjed, bőven van még időd anélkül hogy lemaradnál valami nagy élményről.
FHD felbontást a legtöbb embernek kényelmes 30°-os látószöghöz találták ki, UHD olyan 40-45°-nál kezd látható lenni átlagosan, de ilyen közelrő mint kiderült már itt sem sokan szeretnek tv-t nézni. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nagyon egyetértünk.
360-ért semmi bajom vele...

(#6856) Joshi: Hidd el 55" FHD oleden is nagyon ütős a P.E. II.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
2020 körül szerintem max a szabványok lesznek a véglegesek, valós készülékeket én 2021-22re tennék. Akkor pedig én szívesen upgradelem a 4ks oledem ha valóban úgy érzem van ami kell (egyelőre sem a hdmi 2.1 sem a hfr nem győzött meg pl) de ez meg már egyéni ingerencia és pénztárcafüggő történet, az biztos

-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nekem is megfordult a fejemben, hogy FHD, de 50"-ról nem váltok 55"-ra, ezért nálam csak a 4K játszik. Mondjuk a Planet Earth II HDR-ben piszok durva lehet, még a nem HDR-es 4K lcd-n is üt.
-
Batyops
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ertelek! En is szivtam hitel miatt rendesen de hat ez van. En sem veszek olyan dolgot amire nincs szuksegem de ami meg kell abbol probalom a leheto legjobbat megvenni es sajnos az eletben a jo dolgoknak megkerik az arat.
-
Batyops
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Akkor te a szerencsesebb magyarok koze tartozol. Attol hogy te ezt megteheted meg a tobbseg nem. En orulok neki hogy neked 1 ft hiteled sincs es azt kivanom hogy barcsak mindenki megtehetne ezt.
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Én meg úgy voltam vele, hogy tévét a japóktól mikrohullámú sütőt a koreaiaktól.

Minden számtek és hifi cucc félkész termék, tényleg furcsán gondolkozol. De hát te tudod.

-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nem értettem félre semmit, soha nem hittem hogy valami/bármi ingyen lenne. Ha valamit megvettem azt azért tettem mert kell, hogy az most megéri vagy nem éri meg engem nem nagyon izgat. Annyira azért nem vagyok skót hogy sajnáljam magamtól a jó cuccokat.

Inkább arról mesélj hogy te az LG 65B7-et vagy a Sony 65A1-et vetted volna?

-
claire78
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Talán kétszer gondoltam életemben, h miért is ne, vegyük 0% THM hitellel az adott eszközt. Mindkét esetben az lett a vége, h megvettem kp-re.
Az az adat és papírmennyiség, amit egy ilyen hitelhez kérnek..
Semmi sincs ingyen.. -
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Kivárhatnám mire mindenre összejönne a lóvé, de 60 év fölött már nem is látnám a különbséget LCD és OLED között.
Most még azért meg tudom különböztetni, csak azért akarok venni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Mindkettő hsz-re
-
Batyops
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
" ilyen dolgokra csak annyit erdemes kolteni ami akkor sem hianyozna ha elveszne". Hat erdekes felfogasod van. Na de ilyennek is kell lenni valakinek:-D. En kicsengettem kp- ra a tv arat, de pl. ha egy kocsit veszek akkor abban tuti lesz valamennyi hitel az mas kerdes hogy persze jobb lenne mindent kp.- ra venni.
-
Batyops
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Hát nem igazan ertem mi a bajotok a 0% thm-el de ti tudjatok. Szerintem mindenki dontse el maga hogy mikent szeretne megvenni a tv-t, vagy kocsit, barmit.
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Szerinted ki tud lakást venni 30 milláért kp-ra? Mert akkor ő mi a fészkes fenét csinált? Azért egy lakáshitel min 10év ellenben a 0%THM-es akciók 24 hónap. Beszarnék ha 2 évre nem tudnék tervezni.
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 65 C4 okos TV 4k, 144Hz, 164cm garis, dobozában
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(nehezen fog menni) 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor