Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
üzenetére
Abban biztos lehetsz hogy az 5 eves oled modellek sem fognak latvanyosan jobbat nyujtani abban amit a c9 tud
jopar modell volt nalam es nincs erdemi kulonbseg a modellek es evjaratok kozott sem minden hiedelem ellenere. Persze en nem tesztelek hanem hasznalom oket laikuskent. A c9en valoban jobb a felskalazasa a rosszabb anyagoknak mint az eddigi 4ks modelleknel de nativ tartalomnal nincs gyakorlati kulonbseg. Ami itt a forumozoktol hallhatsz az a fanatikussagnak es olykor a sajat magukat meggyozesrol szol hogy miert kellett a tavalyi modellt lecserelniuk. :) mint irtam en egy c9rol valtottam vissza eg910vre mert jobban tetszik ami szubjektiv dontes. Az osszes oled jo a b9 tol a sony es a panaig bezarolag. Szerintem vakteszten 10bol 9 ember latna erdemi kulonbseget az evente valtakozo modelleknel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Spórolós topik
- Hobby elektronika
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jopar modell volt nalam es nincs erdemi kulonbseg a modellek es evjaratok kozott sem minden hiedelem ellenere. Persze en nem tesztelek hanem hasznalom oket laikuskent. A c9en valoban jobb a felskalazasa a rosszabb anyagoknak mint az eddigi 4ks modelleknel de nativ tartalomnal nincs gyakorlati kulonbseg. Ami itt a forumozoktol hallhatsz az a fanatikussagnak es olykor a sajat magukat meggyozesrol szol hogy miert kellett a tavalyi modellt lecserelniuk. :) mint irtam en egy c9rol valtottam vissza eg910vre mert jobban tetszik ami szubjektiv dontes. Az osszes oled jo a b9 tol a sony es a panaig bezarolag. Szerintem vakteszten 10bol 9 ember latna erdemi kulonbseget az evente valtakozo modelleknel.
Vhiktor