- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Gabor970 #112147 üzenetére
55 colos TV dobozzal azért még egész sok autóban elfér, felette már vannak gondok. Állítva még ritkábban lesz jó, mert sok autónál nem elég magas a csomagtér, mint a Picasso -ban. Fektetve meg szintén nincs elég hely.
Nálunk a cégben van hosszított Movano, így nagyjából bármekkora TV -t el tudok hozni. Feltéve, ha van olyan hely, ahol meg tudok állni, mert általában zárt parkolóba nem fér be. Ahhoz már kell segítség, és valószínű az áruszállító rész lesz a megoldás.
65 colos TV -t én például családi kombiba már nem tudtam beletenni, de 2 személyes Caddy -vel simán elhoztam.
Szóval azért érdemes előre méricskélni, és átgondolni, hogy meg tudja -e oldani az ember. Mert 55 col felett már tényleg lehetnek gondok.
-
-
Vhiktor
Topikgazda
Egyrészt igen, másrészt ha valami gáz van a tvvel mondjuk hatalmas banding stb akkor nem kell tökölni és küzdeni a bolttal vagy garival mert úgy leráznak mint a sicc (a technológia velejárója....), netes rendelesnel meg 2 heted van indoklás nélkül elallni a vásárlástól.
-
pjen
félisten
válasz
John D'oh #112138 üzenetére
Miert? A Sonyt megnéztem MM ben az állvány alatt volt vagy 10 originált. Ott helyben megrendeltem személyes atvétellel. Kivettek egyet, kibontották, megnéztem, visszacsomagolták. Kifizettem, elhoztam. A szállitásért se kellett fizetni, és gond nélkül éltek a netes vásárlás feltetelei.
-
John D'oh
aktív tag
válasz
Ariaden1 #112129 üzenetére
Táp hibának hangzik így elsőre amit a szerviz akár meg is tud javítani normális áron, ha utána sem indul akkor alaplapot lesz érdemes cserélni, az már költségesebb.
Függetlenül attól, hogy lejárt a gari szerintem érdemes írni az LG-nek. Akár saját költségre, de meg kell mutatni szerviznek.
-
Ariaden1
friss újonc
Sziasztok, van egy 2020-ban vásárolt LG OLED 65CX tévénk, amit ma bekapcsoltam, hallottam egy kattanást, majd se kép se hang és a készenléti piros fény is eltűnt az örök vadászmezőkön. Kihúztam, bedugtam, semmi, érdemes még szerelőt hívni hozzá, vagy ezennel kilehelte a lelkét?
-
A pixel cleaninget hogyan érdemes ütemezni, mivel teszek jót?
-
John D'oh
aktív tag
válasz
Simivok #112124 üzenetére
A magas áron kezdő C5 már meg is érkezett, most kell venni C4-et mert már nem sokáig lesz.
Euronicsban megengedk személyes átvételnél, hogy kibontsd mielőtt hazaviszed, de előtte meg kell venned, és ott helyben bármi okból el is tudsz állni ha valami nem tetszik.
Függetlenül attól, hogy az Euronicsban veszed az LG gyári garancia fog élni. Velük kell bármi esetleges garis ügyet intézni.
-
Simivok
senior tag
Hello
Hamarosan kifut a c41 ezért megvenném mert a c5 magas áron fog kezdeni. Júniusban fogok költözni, és csak azután fogom használatba venni.
Mielőtt elhozom a boltból ott van lehetőség megnézni hogy nincs serulve? 65 colosat is kibontanak?
Euronics esetén gyári LG gari van? Fogok rá kötni biztosítást is egyébként.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
Pro Koryak #112122 üzenetére
Melyik teljes filmmel?
-
Tyrone89
aktív tag
A Hunyadi Rendezői változatának első 5 részével elkészültem. Lényegesen és látványosan jobb minőség mint az első 1080p változatom. Ezt már 4K-ra skáláztam(igen nyilván nem natív 4K, de kitudja elérhető lesz e valamikor a 4K felbontású release)
Amennyiben valakit érdekel, írjon üzenetet.
-
Tyrone89
aktív tag
Predator: Badlands Teaser HDR youtube [link]
-
robi-k
őstag
válasz
tomi5244 #112116 üzenetére
Minden modellváltásnál kb. ilyenek a differenciák, mult évben is a C4/G4 megjelenésénél a raktáron fennmaradó C3/G3 is kb. félárban mentek el, kb.hasonló árakon.
Én is ezért vártam ez idáig a TV vásárlással, hogy kijöljenek az új 2025 évi modellek, és megkezdjék "kiszórni" a "régi" 2024 évi modelleket (én is már 1 hete a 77G4 használom megelégedéssel). -
tomi5244
őstag
2 hete vettem a 83"-os C4-et 950-ért a T-nél. Uhh... hát nem semmi az új ár a tavalyi modellhez képest... Örülök, hogy hallgattam rátok és meg tudtam még venni a kifutó szériát. Tudom, az új biztos okkal ennyi, de egy sima LCD után nekem a C4 is űrhajó
-
John D'oh
aktív tag
Akkor ha már ennyit vártál, nem is szabad elkapkodni
-
John D'oh
aktív tag
válasz
eL Geri #112109 üzenetére
Az mindenképpen pozitív, hogy alacsonyabb árral indítanak az idei modellek mint a tavalyiak, csak ugye itt a dilemma, hogy ha év végénél előbb veszi meg az ember akkor elég borsos felárral kell számolni az akciókhoz képest.
Persze már 1-2 hónap alatt is esni fog az ára, nyár végére pedig még tovább ha valakinek sürgős, vagy a pénz nem számít annyira
-
zsistvan7
kezdő
Az lg.com-ra (hu) felkerültek a G5 széria árai, ahogy nézem jóval alacsonyabb áron kezd mint anno a G4.
Lehet hogy MLA hiánya miatt van jobb árban? -
Nheo047
kezdő
válasz
Quadgame94 #112098 üzenetére
Azert probalom valamennyire kimelni, dehat sokat fog menni…azert kerdezek!
QD-OLEDnel mennyire hsznaljatok az intelligens modot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Használt VGA / videókártya ajánló
- YouTube
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest