Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagy__sandor
csendes tag
válasz
robi-k
üzenetére
Dettó ugyanez. A TV cserét mondjuk a feleségem sem vitatta, mert 11 éves volt már a plazma. (Plusz mondtam, hogy ezt már nem szerelem fel falra, mert “lassan” úgyis cserélünk. A gyerek miatt pedig fontos volt, hogy felkerüljön.
)A méretet hiába mondtam, nem tudta elképzelni. Aztán amikor megjött a 83-as tv, egy hétig hallgattam, hogy nem vagyok normális
. Aztán ő is megszokta, most már nem túl nagy. Mi kb 4 méterről nézzük. -
Vhiktor
Topikgazda
-
Sasi001
őstag
válasz
robi-k
üzenetére
Külföldi fórumokon sem igazán vannak gondok Samsung QD oled téren, ami mondjuk az Lg-nél nagyon sűrű pl. garantált panel rothadás, Tinting , banding, társai. Fix falra szerelés előtt én beüzemelném, átnézném. Nem rosszindulatból de ha gond van egyszerűbb mint leszedegetni.
-
robi-k
őstag
-
Partz
senior tag
válasz
robi-k
üzenetére
Alkalmazták, Sony-nak 2004-2008 között több ilyen tv-je is volt. Azért vezették ki, mert eléggé megdrágította a gyártási költségeket. Attól még ez ugyan úgy egy LCD tv marad bármit csinálnak vele. Oled mellett jó ha van ilyen, de nem hinném, hogy vetélytársa lenne.
Ami leváltja idővel az oled-et az a quantum-dot technológia lesz, de semmikép sem az egyre költségesebben előállítható LCD.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
robi-k
üzenetére
Én továbbra is úgy vagyok vele, hogy várom. Ugyanakkor saját tapasztalat és több modell után az a véleményem, hogy ebben a kategóriában már lehet inkább olyan gyártót választanék, ahol kevesebb a szoftveres anomália. Vagy kisebb a gyártási hiba a leszállított készülékek között.
Akár drágábban is, mert valószínűleg jó áron lesznek (egyszer majd...) a TCL OLED -ek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
. Aztán ő is megszokta, most már nem túl nagy. Mi kb 4 méterről nézzük.

!

Mondjuk nekem nincs Apple cuccom, szerintem soha nem is lesz.
Vhiktor