- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thread62
csendes tag
válasz
alaves #113394 üzenetére
Szerviz menüben kikapcsolható az energia figyelmeztetés.
-----------------
köszi, mit büntet a garanciás szerviz?
a belépést gondolom nem, fenti figyelmeztetést meg általános matatást sem?
a fényerő módosítást biztos, de az eszembe se jutna.
Különben honnan tudjuk hogy TCL tv milyen? Amíg pár napig nem használtuk?
régebben hallottam hogy szeretik a szoftvert eldobni, de hogy hány % az nem derült ki. -
alaves
addikt
válasz
Thread62 #113392 üzenetére
Szerviz menüben kikapcsolható az energia figyelmeztetés. 2160p/game mód/HDMI-PC-ben néztem. Mivel a HDMI PC-re van állítva (mozgásjavítók szürkék a menüben), ezért game mód be/ki esetén is egyforma a mozgás.
Stutter viszonylatában kiváló TV-k: TCL C655, Samsung CU8000. De a legkisebb stuttert a TCL S3 fullHD televízió produkálja. Hát én inkább maradnék az S90C-nél... -
alaves
addikt
válasz
Thread62 #113389 üzenetére
S90C: testufo.com > Moving Photo Test > Quebec City
Azt látom (szubjektív, az én szememmel/szemüveggel), hogy 120 Hz-en 480 pixel/s-ig, 60 Hz-en pedig 240 pixel/s-ig jó (144Hz-en kicsit jobb), utána kezdenek elmosódni a kontúrok és a bóján lévő számok (1200 pixel/s és fölötte számomra értékelhetetlen, mert nem látom hogy mi történik).
Szerintem azt szeretnéd, ha olyan lenne mozgásban a film/TV adás, mint egy 480 fps-el futó játék pl. egy LG 32GS95 monitoron.
Telefonos felvétellel szerintem ne is próbálkozzunk. -
Thread62
csendes tag
válasz
alaves #113387 üzenetére
erre lehet kidolgozhatnánk valami egyeztetést
a penge QLED már másik helyen van de azt is tudom időnként tesztelni
na pont az UFOkat nem néztem meg vele de a mozgó fotó még életszerűbb is azzal letaglózott mert egy hét alatt elfelejtettem milyen is az igazán jó mozgás.
csak szemrevételezéssel tesztelhetünk, nekem nincs sínen mozgó kamerámesetleg mindketten csinalunk teloval videót, elhuzva a mozgó fotóval egyutt és abbol kivagható a kép, bár lehet ez macera.
nézd meg a montreali utcaképet olyan sebességnél ahol 1 mp alatt vonul át a képernyőn egy adott kontúr. a kontúrok milyenek? betűk a tartályon?
a célom nekem nem a 24fps mozi judder hanem a teljes simaság, teljes élesség. de mondjuk pl. az F1 közvetítésre nem is kell semmi dejudder mert 50i azaz gyakorlatilag 50fps aztán mégis rosszabb ezen. irigylem a másik 99 embert
MiniLEDem nem volt még, most beszélgettem valakivel aki szerint azért az nem OLED pótlék. Bár lehet hogy a sport jobb rajta. -
alaves
addikt
válasz
Thread62 #113383 üzenetére
Az UFO teszttel (csillagok kikapcsolva, 120-1200 pixel/s) nem látok semmiféle mozgási anomáliát (kettőződés, stb.), a 3 ufo az fps-üknek megfelelően (120, 60, 24) jelenik meg (S90C). HDMI PC-re állítva + Játék mód: be (esetleges maradék interpoláció is eliminálva), GPU 120 Hz-el.
-
Thread62
csendes tag
válasz
apszi #113380 üzenetére
Az ATX tápnak az egyik lába, standbynal lemegy nullára, kapcsolsz vele egy SSR-t, szilárdtestrelét. Mondjuk az enyém nem birta a párszáz ohmot meghajtani, egy tranyot meg be kellett tenni, USB 5Vról. Persze az kell hozza hogy a tv visszaálljon áramszünet után ugyanoda.
-
Thread62
csendes tag
válasz
alaves #113378 üzenetére
Köszi, ezeken a kapcsolgatásokon már rég túlvagyok,
az OLED a BFI vel sokkal jobban villog, kulonosen 25 Hznél, (23 24 29 30 az jo) de ez eltörpül az alap probléma mellett. a JS8500on az észlelhetőség határán volt csak, amugy meg scanning backlight, valszeg az is kell a tutihoz. -
so_ha
senior tag
válasz
VincentVG #113381 üzenetére
eL Geri fórumtárs ennyiért LG77G4-et vett, így nem extrém az árazás.
"765 ezer a MM-ban jelenleg Joy napok kuponnal a 77 G4" -
VincentVG
senior tag
sziasztok, kb 1.5 eve nem kovetem az OLED piacot ( akkor bevasaroltam egy idore
), elobb lattam h 77es LG OLED C4 760.000 HUF kornyeken a hivatalos oldalon. itt ez most akcio, vagy volt egy nagyobb arcsokkenes? ( 950.000 alatt nem nagyon volt szerintem regebben ez a kategoria 77ben )
-
Thread62
csendes tag
válasz
hunspikey #113375 üzenetére
Én 240fps-t csináltam, a 2 tv egymás mellett, ott volt jo nagy duplakép is az OLEDen, vizilabdameccs ment, de mindegy, mert azt ott nem lehet 100%ra kielemezni. De van egyértelmű pofonegyszerű teszt, ha amugy nem látná az ember minden adáson. Az meg hogy a néhány darab állitasi lehetőség ami a usernek adva van, nyilván MINDENT kipróbáltam, minden forrás minden üzemmód minden beállítás minden frekvencián. Egy alapvető vezérlési eltérésnek tűnik a dolog, ami mozgás esetén mindig jelentkezik, a legjobb beállításoknál is. 1301 firmware, gugli hoz találatot 1310re de az sztem USA, meg valami lényegtelen javításokat írtak.
-
hunspikey
őstag
válasz
Thread62 #113371 üzenetére
Én rengeteg 1000 fps videót készítettem a G3-omról és nulla egész nulla dupla frame van kint a valóságban. Szó szerint azonnal rajzolja a következő kockát, egyedüli megfigyelhető jelenség az annyi, hogy fentről lefelé rajzolja ki a következő kockát, azaz nem egységesen teljes képernyőn jelenik meg azonnal az új video frame. Ez mindenféle AI frame számítás nélkül értendő, 5:5 pulldown esetén. Amennyiben elkezdem a frame interpolációs csúszkát felfelé húzni, láthatóan az 5 ismételt frameből az utolsó, tehát közvetlen az új frame előtti egy számított frame lesz, ami érezhetően segít a szemnek feldolgozni a látványt. Én mondjuk utálom, mert szerintem a mozi az bizony 24p-vel röcög - az a jó
-
válasz
Quadgame94 #113335 üzenetére
42C2 a monitorom nekem is. Van arra megoldás, hogy a gép bekapcsolja a tv-t, illetve ki ha kikapcsolom a gépet? Köszi!
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Thread62 #113371 üzenetére
Nagyon régi cikk, es leginkább hordozható jatekkonzololkra van kihegyezve.
Sample and hold lcd/led tvn is ugyanúgy megvan. Csak itt az előző kép még sokkal tovább van kint, több ideig látszik.
Meg is válaszoltad magadnak miért látod jobbnak qleden, anit írtam en is a mozgas interpolacio miatt. Kapcsold ki és meglatod mennyire rosz.
Kapcsold be oleden is ezeket. 60 vagy 120/144 hzes az általad használt oled?
Ja látom s90d.
Azt ilyen szempontból nem teszteltem, de mikor filmmel ellenőriztem semmi baja nem volt mozgás téren.
Elesseg 0n van? pc kepmod altlaban samsung tvken nem jo. -
Thread62
csendes tag
válasz
Vhiktor #113370 üzenetére
eye-tracking mozgásátvitel, azaz blurbuster tesztoldalon pl. egy ismétlődő fotó vonul át a képernyőn, állitható, UE55JS8500 kb. 1 mp alatt átvonulva olyan éles mintha állna, sokkal rosszabb az S90D-n, persze a legjobb teszt ha egyből mellette van az etalon de magában is meg lehet ítélni. Ez nem blur, ez egy közeli képkettőződés inkább, kiiktathatatlanul, bármilyen beállítás, forrás, bármilyen freki, ez alapban ott van rajta, az oled vezérlése se csak annyi hogy 0ms akkor minden el van intézve.
az hogy azért a sony is küzd hogy jobb legyen, mutat valamit
https://blurbusters.com/faq/oled-motion-blur/
most irt az AI is rola, nem mintha az überelhetetlen info lenne
"A double picture részben OLED sajátosság, nem a S90D hibája."
a deblur, dejudder, led clear motion természetesen mind bekpcsolva a QLEDen, a cél hogy minél élesebb tisztább mozgást kapjak, a simasággal nincs baj, de bármit bárhova állitok bármilyen forrásból, a technikája nem engedi megvalósítani a JS8500 mozgástisztaságát. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Thread62 #113369 üzenetére
Engem legalább annyira ersekel mint Téged. 24p szaggatas oleden valóban jobban látszik, azért mert sokkal gyorsabb a panel, de ez nem azt jelenti hogy rosszabb a mozgás megjelenitese. A nem oled tv is szaggat, csak ott a lassú panel elmossa kocsit a hibát, amikor kirajzolodik az új kep, az előző meg kint van ezért mosottas a mozgás, cserébe kisebb az akadás. Magasabb frame rate mellett egyértelműen sokkal jobb az oled mozgás megjelnitese szemre is.
Ha nálad kikapcsolt mozgás interpolacio mellett lcdn tökéletes aznpldaliranyo mozgás, tehat total éles, nem akad akkor márpedig dolgozik a háttérben kikapcsolhatatlana mozgás interpolacio.
Mi az lcd tv tipusa ami tökéletes?
Plazmanak volt egyedül jo a mozgás megjelenitese a természetéből adodoan, mert villogott a kep mint az állat, ezzel atverte a szemet es folyamatosabbnak tunt a mozgás. Mondjuk en nem bírtam elviselni. -
Thread62
csendes tag
válasz
Vhiktor #113363 üzenetére
Hidd el hogy ezeken évtized óta túl vagyok, nem ez a baj.
Most hogy tv szerelő vagyok bár nem praktizálok az egy dolog. A mozgásjavítások megértéséhez nem kell nagy tudomány.
Én vagyok a 100-ból az egy, akit ez (túlzottan?) érdekel, ennyi az egész.
Téríteni nem akarok, bárki könnyen tesztelheti, Budapesten meg is nézném, mondjuk vásárlás előtt kellett volna. -
zoger
tag
válasz
eL Geri #113337 üzenetére
Van a MM-ben bemutató darab 65-ös lg g3 599eft-ért. Elvileg november óta van kiállítva.
C4-et vettem inkább, 570 volt, 20eft-ért adtak plusz garanciát, így 5 év lett.
Nagyon tetszik, egy közel 20 éves lg plazmát váltott. Egy dolog amivel majd kezdek valamit, hogy a talpon kicsit hanyatt dől a tv nem függőben van. Mindenkinél ilyen? -
alaves
addikt
válasz
gab1ka #113364 üzenetére
+1 Streaming-en belekukkantassz a HDR/DV verzióba és ha nem jó, akkor mehet 4k/SDR v 1080p/SDR-be és kész. Letöltésnél pedig előtte meg szoktam nézni a sample-t. Valóban, ahogy Tyrone89 is írja régebben több volt a jó (1000 nit-esek voltak többnyire). Jelenleg nagyon kevés a jó HDR anyag, gyakorlatilag már ott tart, mint a fake 4k.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Tyrone89 #113353 üzenetére
Akkor ezért éreztem azt mostanában egyre többször HDR nézése közben, hogy nincs meg a wow faktor..Mintha egy 100 nites SDR anyagot néznék ~100 niten, ahol egy egy zseblámpa icipicit világosabb és kb ennyi.
Kínomban már az aktív tone mappingot is bekapcsoltam, de többnyire az sem segít szembetűnően.
Én nagyjából a dinamikus kontraszt okozta fényerő boost-tal már elégedett lennék, de az ilyen képmegerőszakoló, ráadásul a képet pocsékká tévő funkciókat inkább hagyom a francba. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Thread62 #113362 üzenetére
Kikapcsolhatatlan mozgás interpolacio lesz ez.
A maisk okát meg fentebb leirtak.Poht hogy az lcd/led sokkal rosszabb ebből a szempontból, es akkor az smearing es tarsai még meg sem lettek említve.
Bfi nincs bekapcsolva igaz?
Samsung milyen kepmodban van? LG milyen kepmodban van?
-
Thread62
csendes tag
válasz
Vhiktor #113361 üzenetére
Amit leírtam tesztet, ott egyértelműen vita nélkül látható
szerintem nem hibás a tévé
az UE55JS8500al mindig is elégedett voltam, ma már tudom, ez a tökéletes mozgásátvitel, amire a technika képes
valszeg a neo-qledek is tudják ezt
scanning backlight
de még anélkül is, sima LCD-ként is JOBB (ebben)
valami az OLED vezérlésében, meghajtásában lehet elkerülhetetlenül
hiába 0ms, azokat jó bonyolultan vezérelni is kell
a QLEDemen egy fotó a teszten pl. 1mp alatt elvonul a képen, gyakorlatilag ugyanolyan éles, ugyanúgy olvashatók a részletek mintha állna. -
Thread62
csendes tag
válasz
Vhiktor #113356 üzenetére
jaja tudom hihetetlen, nekem egy hét kellett meg a konkrét teszt ahol már nincs hátha.
A mozgásátvitele rosszabb mint a 10 éves QLEDem.
bárki elvégezheti
csak nehogy valláskérdés legyen belőle, mint a benzin/diesel viták
szerencsés akit nem zavar, könnyen tesztelhető, pl. blurbustersről vagy akárhonnan ugyanaz a folyamatosan mozgó fotó, két tv duplicate kijelzőként PCről, ugyanazt kapják.
pl, a fotó átvonul jobbról balra a képernyőn, végtelenítve
a QledEN (főleg a scanning backlighttal) penge, ezen meg nem. (persze jobb mint egy minden nélkuli régi lcd tv)
de a hagyományos UFOkkal is lehet tesztelni, minden uzemmodban minden frekin benne van a kulonbseg, maga az OLED vezérlése tart itt. Más jelforrásból is egyből láttam rajta, de a remény hal meg utoljára.
De persze együtt lehet vele élni! Csak azt hittem mindenben, kétségek nélkül lesz jobb. -
Tyrone89
aktív tag
válasz
Vhiktor #113356 üzenetére
Hát igen, de még a konvertált 3D-vel sem lett volna nagy baj, ha igényesen készítik el..pl Pacific Rim első része, mert az konvertált 3D-nek nagyon korrekt. De valóban nekem is az a véleményem, hogy nem foglalkoztak ezzel sem igazán.
Lassan tényleg ott tartunk, hogy régen minden jobb volt
Jönnek az egyre nagyobb fényerőre képes tv-k, köztük, hogy ide illő legyen..oledek is, a filmek meg egyre kevésbé használják ki a szabvány adta lehetőségeket. Mert hát ugye nem pár perces demo videók miatt vásárol az ember ilyen megjelenítőket. És nyilván ahogy Szkutyi is írta korábban..a 800 nit is vakító tud lenni, szóval nem azt várja az ember hogy 2000 nites filmek legyenek, de azért a 200-400 nit csúcsfényű "HDR" az tényleg gáz szerintem.. -
-
Thread62
csendes tag
válasz
alaves #113350 üzenetére
áááá, ennél sokkal nagyobbb és egyértelműbb baj
sajnos
BFI nelkul is rosszabb a mozgás, valszeg a samsung oled technikából fakad
99embert persze nem érdekel
de döbbenet a 10 éves tv mellette
pl. blurbusters tesztek
elég csak annyi pl. hogy egy fénykép folyamatosan vonul a képen
ezen már mosódik/szellemképesedik, a qleden penge.
MINDEN beállítás minden fps mellett.
valahogy az alap frissitési módszere az OLEDnek okozza. -
alaves
addikt
válasz
Thread62 #113348 üzenetére
A BFI 60 Hz-es a TV-ken (a bravia 9 tud 120 Hz-et jelenleg), ezért más fps-s anyagnál nagyon villogni fog. Inkább játékoknál szokták használni. 24-50 fps anyagoknál nyilván a de-judder használatos, akit nagyon zavar a szaggatás (stutter).
Az OLED-eknél ~40 ms-os, a csúcs miniLED-eknél ~30 ms-os, a belépő LCD-knél ~15 ms-os stutter van. Minnél gyengébb a TV, annál jobban elmossa a 24 fps-es anyag mozgását, de attól az még nem jobb, hanem rosszabb. A Samsung miniLED is hiába tud nagy fényerőt, attól még az összegzett képminőség jobb a Samsung QD-OLED-en. -
Thread62
csendes tag
válasz
Thread62 #113315 üzenetére
a jó hír hogy nem sokat számít az avillogás, nem érdemes bekapcsolni a clear motiont.
a rossz hír hogy bármelyik üzemmódban a mozgásátvitel sokkal rosszabb mint a 10 éves QLEDen. a scanning backlighttal. de anélkül is jobb a sima nem villogtatott LCD is.
Tudom, az OLED 0ms. Meg se fordult a fejemben hogy ezt teszteljem vásárlás előtt, amúgy minden másban jobb. Sokáig nem hittem a szememnek, pedig azonnal látszik, konkrét tesztekkel minden módban minden fps-en rosszabb, valszeg ez az OLED vezérléséből következik. VAlahol olvastam a samsungtol, hogy a legjobb technikájának a neo-qledet tartja, de nem raktam el a könyvjelzőt. Persze millió más szempont van, jó ha 100ból 1 tulajt ha érdekel. -
Tyrone89
aktív tag
válasz
eL Geri #113305 üzenetére
Nem jó, de nem is tragikus. Az Alien Romulushoz viszonyítva pl..fényévekkel jobb...abban kb 180 nit a csúcsfény..a Fenevadak korában 520 körül alakul a max csúcsfény, átlagban pedig 300 nit közelében vannak a csúcsok. A Michael Bay féle Transformersek látványosabbak HDR/DV-ben mint ez a rész, ott azért tényleg HDR-hez illő csúcsfények vannak.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
eL Geri #113345 üzenetére
Majd egy g4-nél megenezem a legujjabb fwel.
De ha azokat is érinti akkor valószínűleg csak annyi hohy meleg40-et kell kiválasztani 50 helyett a tobbi beallitas ugyanaz.Régen amikor nem meleg50 volt a skála vége, hanem meleg 3, akkor a meleg2 volt az ami most a meleg40, a meleg3 meg a mostani meleg50.
Ezelőtt meg a meleg50 colt egyenlő a régi meleg2-vel.
Most lényegében visszajott a tul meleg régi meleg3 -
ricpet
tag
Köszönöm a segítséget, sokat olvasgattam, végül 65G4 lett a vége.
rainman72 által javasol talpat rendeltem hozzá, ez még szép is, reméljük jó lesz -
rainman72
nagyúr
válasz
zoger #113334 üzenetére
"Olvastam olyan véleményt a g szeriánál, hogy valakinek már túl vakító volt az erős fényereje egyes jeleneteknél ezért visszavitte a boltba."
Ez most komoly?
Van hozzáértés nem semmi
Akkor mit kezdene az új TCL mini ledekkel C8/C9K
13e ft körül van vesa talp 65"-hoz sőt 75/77"-hoz is smartdiszkont.hu [link] -
zoger
tag
válasz
Quadgame94 #113336 üzenetére
A g3-t bármely VESA szabványos talppal tudom használni?
-
Quadgame94
őstag
Akik monitornak akarnák használni az OLED-juket. Két éves 42C2-m már 4800 óránál tart. Semmi jele a beégésnek. Nagyon szép a panel mai napig.
42C széria mai napig szerintem a legjobb alternatíva monitornak.
-
zoger
tag
Sziasztok!
Lg c4 és g3 között vacilálok. A g3 30 eft-al drágább plusz egy talpat is kell hozzá vennem. Szerintetek melyik éri megy jobban? Kizárólag tv-ként lenne használva semmi játék. Olvastam olyan véleményt a g szeriánál, hogy valakinek már túl vakító volt az erős fényereje egyes jeleneteknél ezért visszavitte a boltba. Lehet ilyen?
Fontos lenne, hogy kikapcsolt képernyő mellett lehessen rajta rádiót hallgatni, tudom, hogy a c4 tud ilyet. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Vhiktor #113324 üzenetére
Köszi.
Betekintési szöget nézted, hogy milyen korábbi modellekhez képest? Mennyire zöldül be, illetve veszik el a fényerő?
Igaz, hogy az LG szerint e tekintetben két dobozból kivett TV -nél is lehet eltérés... Ráadásul tavaly azt mondta az LG az Rtings -nek, hogy hozzájuk pont a legrosszabb került tesztelésre, és ennél rosszabb már nem megy át a minőségellenőrzésen. Ahhoz képest, még ha minimálisan is, a C5 -nél megint rosszabb volt a helyzet.
-
Zephir
újonc
Sziasztok
Azon filózok, hogy 65 C4 legyen vagy megéri-e a többletköltséget az új C5?
Vélemények, esetleg aki már tesztelte mindkettőt?kb. 150 az árkülönbség.
Gondolom azért csak javítottak pár dolgon.THANKS
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
ρσгτσ #113321 üzenetére
LG 48C5
Ami fontos hogy immár gyarilag nem a meleg50 a jo szinhomerseklet hanem a meleg40. Meleg50 nagyon sárga, deltaE 10.
Viszont meleg40 nagyon jól kalibralt gyárilag, deltae 2.2 korul max. Ennek következtében kizárólag csak referencia műszerekkel kalibralhato a C5, mással nagyon nagy eséllyel csak rontva lesz rajta.D65 max fénysűrűség 10% ablakban 810 nit.
Tinting van mint eddig is ezúttal kékes, van amikor zoldes.
-
z0d1@Ku$
senior tag
Megvettem első oldemet (s90f), még szoknom kell a dolgokat. Első körben kérdezném, hogy ha van telekomos box, akkor mi a legegyszerűbb módja hogy tudjak váltani a box és a többi app között? Jelenleg csak egy "utoljára játszott" ablak van, ami ha usb-ről játszok le, az kerül oda, a tv eltűnik. (Nem tudom érthető-e
) szóval az a kérdés ki lehet-e rakni valahogy fix ablakként/appként a telekomos boxot is, hogy ne kelljen a menüben keresgélni váltáskor?
-
Thread62
csendes tag
Sziasztok,
65S90D, OLED, állati fura, hogy UE, Európai változat, és pont az EU szabványnál hibázik,
minden forrásból csinálja, de legegyszerűbb PCről hajtva ellenőrizni.
a szitu:
deblur, dejudder, clearmotion mind a 3 bekapcsolva.
23, 24, 29, 30 Hzen jó, mondjuk villog de elviselhető
25-ön, az európai anyagokon rohadtul villog.
Persze lehet hogy majd egy frissítés javitja, de pl. service menuben nincs valami erre vonatkozó beállítás?
előző QLEDem UE55JS8500 az meg 30 és 60 Hz-en csinálta ezt.
ja és azon valszeg a scanning backlight miatt semmi zavaró villogás nem volt, észlelhetőség alatt volt, mondjuk slow motion modban kameraval latszott mit csinál. -
-
ricpet
tag
válasz
Quadgame94 #113310 üzenetére
Mondjuk igen, végülis az lehet megoldás.
-
ricpet
tag
válasz
Vhiktor #113308 üzenetére
G4 lenne a választás, de talp nélküli verziókat találok hasonló áron, a talp meg +100k, hagyjuk már
LG G4 OLED vs LG C5 OLED Side-by-Side TV Comparison - RTINGS.com
Eléggé egyformának tűnik a teszt alapján.
Nagyon köszönöm! -
ricpet
tag
Sziasztok,
Szerintetek 65c4 és 65c5 közötti 120k árkülönbség megérheti?
Egészen pontosan erről lenne szó: OLED65C43LA vagy OLED65C5ELB
Elég sok tesztet olvasgattam, hogy 65c5 nagyon hasonló a 65g4-hez.
Ezt az árkülönbséget meg megérheti a C5. Vélemények?nagyon köszi
-
eL Geri
őstag
Kicsit off
A "Transformers: A fenevadak kora" mennyire jó HDR-ként?
Most felkerült a Max-ra, 4K-ként, de nem HDR (DV)... így filózom, hogy azon, vagy "kölcsönözve" nézzem meg. -
warren29
aktív tag
válasz
hunspikey #113299 üzenetére
Szerintem is rossz "lefelé" nézni éppen ezért kérdeztemmeg itt.
Eddig nem volt gond mert csak 65"-os tévéim voltak és az állványon símán elfértek a magasság pedig pont jó volt.
Ez a "monstrum" viszont a falra megy és nagyon ki kell sakkozni a helyét mert ha már fent van akkor nem kis macera változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest