Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
TROMF2
üzenetére
Szerviz menüből bekapcsolható a PVR, erről a Samsung TV topikban bővebben is olvashatsz. Vagy kérdezz nyugodtan ott, ha valami nem világos.
"DIGITV Kaon NA 1600HD box"
Elvileg igen, lehet. -
TROMF2
csendes újonc
válasz
TROMF2
üzenetére
Ja és még egy:
Ha már megmaradt a DIGITV Kaon NA 1600HD box,
ezen van egy USB csatlakozás, műsor felvétel -> külső adattárolóra lehetőséggel. Még sosem használtam, de ha úgy adódik kipróbálom.
Ha jól emlékszem, az S90D-n közvetlenül, külső eszközről csak a lejátszás támogatott. Vagy tévedek? -
blakey
titán
válasz
TROMF2
üzenetére
Minden magasabb szinthez már a Wi-Fi képes eszközt (BOX) ajánlják, természetesen havidíja beépítve a csomag árba.
- ugyanazzal az "erővel" kérheted a kártyát, nálam csak kártyák vannak. A boxot azért ajánlják, mert sokan nem tudják a kártyát "használni", mert nem olyan a TV-jük, nem tudják, hogy miért kéne a kártya, stb.Külön szerződhető telefon, 6.000.- Ft /hó.
- van olyan ajánlat, amihez a telefont is hozzáadják, nekem mindig olyan volt, immáron 15 éve. -
ρσгτσ
addikt
válasz
TROMF2
üzenetére
CI kártya jobb megoldás. Akkor jöhet jól egy multimédiás box, ha fontos, és máshogy nem tudod megoldani a felvételt, illetve a visszajátszás funkciót. De az szolgáltatón keresztül amúgy is korlátozott módon működik. Nem minden csatornán, és nem mindenre.
Szerk.:
Illetve a csomaghoz járó kiegészítő előfizetések miatt lehet még fontos a box, mert az nem minden TV OS -en elérhető. Pl. RTL+ -
ρσгτσ
addikt
válasz
TROMF2
üzenetére
Koaxot rákötöd közvetlenül a TV -re és sanszos be fogja hozni a csatornákat. Csak azokat nem, amihez kell kártya a kódolás feloldáshoz. Digi -nél nem sok ilyen volt, és szerintem a régi rendszer még mindig maradt. Én januárig használtam, aztán migráltam One -ra.
One -nál is megy az adás közvetlen koaxról, de ott több csatornához kell már vagy box, vagy CI kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor