- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
Divat szidni a mai TV-k hangját, amit készséggel el is hittem / hiszem, mert hát ezekbe a lapos TV-kbe nehéz is érdemi hangszórókat elhelyezni gondolom, meg hát nekik is az a jó, ha veszel hozzá egy soundbart.
Viszont most nekem és a feleségemnek pozitív meglepetés a G4 hangja. Nem egy mozi, de sima TV-zésre első kipróbálások alatt teljesen okés volt. Még mélynek tűnő valamit is hallat magából, amire egyáltalán nem számítottam.
Van egy belépő szintű 5.1.2-es házi mozi hangrendszerem, de azt még nem tudtam összekötni az új TV-vel (kábel hosszabbítás, nappali átrendezés kell hozzá). De lehet hogy egyes tulajdonságaiban visszalépés lesz a régi vacak hangfalaim miatt. Összességében nem, de pár dologban van egy ilyen érzésem... pedig ez irreális lenne
-
Philip oled806 androidos tévén hogyan tudom megjeleníteni vezeték nélkül a laptop képernyőjét? A laptopon win10 van. Win+K kombóval nem jelenik meg a tv a listában. A telefon képernyőjét gond nélkül látom a tv-n. Kösz.
-
Rossi
addikt
Olvasva a hsz.-eket rendeltem egy 55"-os G4-et.
-
eL Geri
őstag
LG G4 esetében az USB-n rákötött küldő hdd-t szabad simán lehúzni, ha a TV ki van kapcsolva?
(Azt láttam egy videóban, hogy ha be van kapcsolva, akkor van rá "leválasztás" funkció.) -
zsistvan7
kezdő
válasz
John D'oh #112585 üzenetére
Az a érdekes hogy a Magic Remote-n szinte soha nem használom a szám gombokat, a csatornákat szinte mindig a görgővel pörgetem végig, ha meg valahol számokat kell beírni azt is inkább a virtuális billentyűzettel adom meg. Számomra egyszerűbb, így nem kell lenéznem a távirányítóra, és keresni a gombokat.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
zsistvan7 #112583 üzenetére
Amikor én először vettem LG -t, néhány nap alatt annyira megszoktam a légegeret, hogy magasan a legjobb márkaként tekintettem rá. Persze együtt tudok élni a hiányával, de azért baromi jó dolognak tartom.
Ha például gyerekek vannak körülöttem, akkor mikrofonnal sem megyek sokra. Így például YouTube -on is egyszerűbb azzal keresni.
#112584:
Igen. -
John D'oh
senior tag
válasz
zsistvan7 #112583 üzenetére
Mondjuk aki TV adást néz ott igen, jogos, hogy hátrány lehet a kevesebb gomb.
Nálam kb 15 éve nincs se kábel tv se semmi hasonló mert nem nézek tv adást.
Konkrétan egyetlen egyszer használtam a virtuális számokat az elmúlt 1 évben, méghozzá akkor amikor eladtam a 65 S95D-t és gyári beállítás viszzaállításhoz beírtam a négyjegyű kódot -
zsistvan7
kezdő
válasz
ρσгτσ #112580 üzenetére
Igen, ezt teljesen egyéni preferencia kérdése, azért is írtam hogy sokat számít a felhasználási mód.
Nekem nagyon bejön hogy szinte minden egy gombbal és a légegér funkcióval elérhető.
De ha nem néznénk sima tv adást akkor valószínűleg én is inkább a Samsungot választanám. -
John D'oh
senior tag
Teljesen egyéni dolog csak megerősíteni tudom.
Így egy év 65" S95D után mivel mindenképp 77-re szerettem volna váltani én szó szerint negatívumnak éltem meg az LG távirányító gondolatát amikor majdnem 77 G4-et vettem, és rendesen örültem a kis könnyű és letisztult napelemes Samsungnak amikor végül mégis sikerült 77 S95D-t szerezni.
-
eL Geri
őstag
Itt sokszor volt már téma, hogy az LG-ken (pl. G4) nem megy a DV-s mkv fájlok lejátszása. Át kell konvertálni.
Azt jól gondolom, hogy ha DV-s is egy mkv, akkor azért sima HDR-ben lejátsza, ugye?
Én most csak megnyitottam egy percre egy ilyet, az utolsó Alien filmet, és kiírta a TV jobb felül, hogy HDR. Elsőre nekem most az is elég lenne, ha bármi plusz effort nélkül a HDR meglette ilyen esetekben. -
John D'oh
senior tag
válasz
huby80 #112569 üzenetére
Innen látszik csak igazán hogy fogalma se volt arról, hogy miről beszél, vagy csak simán a képedbe hazudott. A QD paneles S90D-nek semmi hátránya nincs abbol, hogy "csak HDR-t" támogat, és még így is szebb képet ad ráadásul mint a C4 DV-ben.
A magam részéről mivel 100%-ban külső lejátszóról nézek mindent, még előny is az S95D-n hogy elég volt egy 10ezeres VontarX4, és nem kell egy 70ezres Ugoos AM6B Plus a Dolby Vision támogatás miatt, plusz azon sem kell mérgelődnöm, hogy ha csak HDR-ben van a forrás amit nézek. Persze lehetne ezt is ignorálni az LG-n, de azért ott motoszkálna az emberben, hogy ha a TV támogatja akkor játszuk le már DV-ben.
-
zsistvan7
kezdő
válasz
huby80 #112569 üzenetére
Szerintem azért egy kicsit árnyaltabb a kép, az vitán felül áll hogy képminőségben jobb a Samsung.
De mint írtad korábban sima tv nézésre is sokat használnád, a tesztek alapján az LG jobb lehet gyengébb minőségű tartalmaknál.
A Magic Remote nagyon jól jön tv csatornák nézése közben, a görgővel egy pillanat alatt végig lehet pörgetni a csatornákat, a felvétel kezelés, stb.
De az is igaz hogy sokan nem szeretik a Magic Remote-t.
A lényeg hogy sokat számít az is hogy mire akarod használni, aki pl. csak streamingre vagy játékra használja annak szerintem kevésbé fontos a tv rendszerének működése, mint annak aki pl. sok kábel tv-t néz rajta. -
ρσгτσ
addikt
válasz
huby80 #112573 üzenetére
Mert értékesít az LG -nek. Hogy ki milyen módszerekkel teszi ezt, az más kérdés. De amúgy ez megszokott. A legtöbben valamilyen márka felé próbálnak terelni, és sokszor eléggé alapszintű ismereteik vannak.
Meg ajánlani szokták a bolti kalibrációt is, amit szintén engedj el a füled mellett.
-
huby80
senior tag
válasz
Vhiktor #112568 üzenetére
Kepminoseg a legfontosabb, mondjuk a médiába elhordta minden szarnak az eladó a samsungot de lattam en hogy jó az is, utána olvastam es meg jobb is.. Mondjuk Lg poloba volt a csávó plus azt állítja Dolby Vision nélkül sose üti meg azta szintet a samsung pl a netflixen. Köszi a segítséget szerintem a samsungot választom..
-
huby80
senior tag
Sziasztok szép vasárnapot
Általános felhasználásra kevés game sok tv és streaming re LgC4 vagy samsung s90d?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
KTTech #112561 üzenetére
Pár százalékon szerintem a 6500 Kelvin sem zavaró. Jól elhelyezett fényforrásnál, esetleg egy LED csíknál szerintem nem annyira durva, hogy kicsapja a szemed.
De amúgy megoldás erre egy smart RGB LED, ami ízlés szerint állítható. Én sem járatom 6500 -on, de natúr vagy hideg fényt használok néhány százalékon.
-
KTTech
veterán
válasz
ρσгτσ #112557 üzenetére
Azt ütném bottal (még inkább egy ásóval), aki képes egy nappaliba 6500K-es fényforrást betenni. Egy biztos - a szemet nem fogja kímélni. Persze a TV gyártók képesek 10000K-esre állítani a natív WB-jét is a TV-nek (mert az egyszerűbb és nagyobb fényerőt tudnak ráírni), így tőlük sokat nem lehet várni...
Nálam nappaliba max. 3000K ami bemehet, de a 2800K ami kellemes, az is csak gyenge fényerőn (de 98-99-es CRI mellett, hogy ne színezze el a képet feleslegesen), már ha filmezés közben az asszony miatt kell valami háttérfény. Egyébként meg a sötét ami megfelelő filmnézéshez.
Ha épp képekkel dolgozok, akkor a monitorom is 5800K-re van állítva (L* gamma mellett), ami pont félúton van az 5000K és a 6500K közt (ami a tényleges napfény és az sRGB whitepoint közt van).
-
Tyrone89
aktív tag
Az Avatar első részét is elkészítem valamint ha minden jól megy talán a Star Wars 1-2-3-4-5-6 részét is megpróbálom majd, ahogy időm engedi
-
ρσгτσ
addikt
válasz
eL Geri #112534 üzenetére
Anno a CRT miatt mondták ezt. Ott sokkal indokoltabb volt.
Ettől függetlenül a modern TV -k esetében is vannak ilyen ajánlások a szem kímélése miatt. Bár jellemzően nem hosszútávon okoz problémát, de azért érdemes lehet rá odafigyelni.
Amellett, hogy a megfelelő távolságot is fontos megválasztani, hideg segédfényt ajánlanak. Erről például az LG -nél is van fent egy cikk. Ott 6500 Kelvinben határozzák meg a színhőmérsékletet. Természetesen melegre állított filmes képmód mellett.
-
Elmör
őstag
válasz
Már bocsánat, hogy beleszólok, de a moziban is nemhiába van teljesen sötét, ha a fényerőt jól lövi be az ember akkor nem károsíthatja a szemet olyan mértékben, hogy az gond lenne (gondolom szülők erre gondoltak). Legalábbis általában nem 8-10 órán keresztül nézi az átlag ember a tv-t. Szóval ez a lámpánál tv-zek dolog soha nem fog jó sötétet eredményezni, engem nagyon zavarna.
SZerk.: közben olvasom mennyire tetszik a tv, akkor az a lényeg. -
Tyrone89
aktív tag
válasz
Chapel #112550 üzenetére
Hát igen
sajnos azóta eltelt egy laza 15 év, a megbízhatóság pedig ezzel egyenesen arányosan csökkent..
Én is 2013-ban vettem egy LG 47LA740S 3D tv-t..mai napig megy minden gond nélkül..majd 2017-ben jött egy LG 55EG910V oled ami kb 4 év után panelrothadni kezdett erősen két oldalt. 2020-ban vettem egy 65C9-et, probléma nincs vele, de a felső káva alatt közvetlenül már elég sok halott pixel van.. Év végén elérkezik az idő amikor G5-re cserélem, és bármennyire is frankó tv lehet majd, nincsenek illúzióim arról hogy 5-6 évnél többet bír majd.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
Chapel #112546 üzenetére
Ez a tv megfelelő lehet, de azt a 8-10 évet redukáld le inkább max 5-6 évre reálisan... Nem mondom hogy nem működhet gond nélkül 8-10 évig, de esélyes hogy nem fog. Főleg a lehetséges panel rothadás mint olyan, már 2-3 év után jelentkezhet...
Ui.: Én monitorként használva, akármilyen jó védelmek vannak már beintegrálva, nem biztos hogy oledet választanék ilyen célra, de ez én vagyok. Ne tántorítson el ez vagy a fentebb írt dolgok, csak nem árt tisztában lenni velük.
-
válasz
Chapel #112546 üzenetére
Jó választás szerintem, mindent is tud. nekem 42" C2 van monitornak lassan 2 éve, bevált, egyedül a hozzá kapott tinting zavaró,de együtt tudok vele élni.1440P-t ez is tud, 120 Hz,a C4 lehet tud többet( vagy a HDMI 2.0 korlátozza a kártyámon, RTX 3080)
jah nagyon szeretem így, még sokszor most is ámulok pár játék kinézetén/ színein OLED -en.A 10 évre meg lehet tervezni,de tudod ember tervez...
manapság már nem hinném, hogy 10 évre terveznek bármit is. -
Chapel
addikt
Sziasztok,
Elérkezett az idő, váltás jön és legalább 8-10 évre szeretnék tervezni.
Ezt néztem ki: 65" LG Oled - LG OLED65C41LA
Kérdés ami nálam számít:
Én 1080p/1440pben játszom; tudja-e jól kezelni ezeket a felbontásokat?
Mellette film/net sorozatr, ezzel tudom nem lesz gond, tehát látjátok monitorként használom, masszív tv fém állványon kell távolságról, ahogy kell.
144hz nekem untig elég, single player vagyok
-
hunspikey
őstag
válasz
alaves #112541 üzenetére
Óvatosan azzal a dinamikus kontraszttal, asszem csak az alacsony álláson hoz a fekete közeli részleteken, a többinél növeli a kontrasztot azáltal hogy sokkal fényesebbre, (akár részlet vesztés árán) teszi a közepesnél világosabb részleteket.
Szerintem ennél sokkal jobb megoldás a kifejezés fokozó fényerő opcióval de még ennél is jobb konfigurálni egy profilt ahol némi IRE nindzsáskodás alkalmával IRE 2.5 - 20-ig bele tolsz mint állat. Akár +20-as értékeket is.
Illetve ténylegesen világos nappal nem ördögtől való a fekete szintet feljebb venni picit mondjuk 53ra
-
eL Geri
őstag
válasz
Quadgame94 #112538 üzenetére
Az SDR-t 30-ra vettem, azt nem is gondoltam feljebb.
-
Quadgame94
őstag
válasz
eL Geri #112535 üzenetére
G3 tulajként mondom, hogy mi is visszavettük az elején. Aztán folyamatosan egyre nagyobbra. Ha a gyerek néz valamit disney+ vagy YT-n akkor nappal elhúzött függönnyel is simán elég az 50-es fényerő. Este HDR maxon megy, de egy kislámpa ég az íróasztalon. SDR tartalmat mi már nem is nagyon nézünk, csak a gyerek.
UI: Reachert néztem rajta SDR-ben este. 50/100 fényerő tökéletes volt.
-
John D'oh
senior tag
válasz
eL Geri #112535 üzenetére
Amikor nagyobb fényerejű TV-re vált az ember akkor vak sötétben nézve, különösen HDR tartalomnál szerintem teljesen rendben van ha ez ember leveszi a fényerőt ameddig meg nem szokja. Mi is gyakran mozizunk a feleséggel este, és az 55 A80J-ről 65 S95D-re váltásnál határozottan segített levenni a fényerőt, viszont pár hét alatt meg is szoktuk és ment vissza HDR-ben maxra
Hasonló vam most is. Annak ellenére, hogy a típus nem változott csak 65 S95D helyett 77 S95D van a szobában, megint picit levettük a fényerőt mert ugyebár sokkal nagyobb felületen sugározza ugyanazt a fényerőt. -
eL Geri
őstag
válasz
Csak egy kis apró élménybeszámoló:
Nézem a Max-on az első Aquamen-t (na nem a története miatt), teljesen sötét szobában.Azt hiszem most tapasztaltam meg előszőr, hogy mi az a HDR. Gyönyörűek a YouTube-os demo-k is. De itt, amikor hatásvadász módon a fegyverek tüze, vagy egy szikrázás a sötét szobát egy pillanatra világító toronnyá varázsolja… nagyon király.
Jaj, hogy fogja nekem ezt utálni az én kis szívecském. Őt szerintem ezt idegesíteni fogja
-
eL Geri
őstag
Beállítottam a friss ropogós G4-emet Vhiktor videója alapján.
Jól sejtem, hogy ez a Filmmamker mód a lámpa nélküli szobára van kitalálva?
Én “azt tanultam a szüleimtől”, hogy vaksötét szobában ne TV-z. Belátom, lekapcsolt villannyal menő, tényleg mintha moziban lennék, én azonnal át tudnék a sötét mozizásra állni. De a feleségem nem lesz hajlandó lámpa nélkül TV-zni. Úgy viszont azt látom, hogy nagyon elvesznek a sötét részek / túl sőtét az egyébként is sőtét filmek -
eL Geri
őstag
Hali!
Épp beszerettem volna regisztrálni az új TV-met az lg.com/hu -n, de ezt a szöveget írja a releváns oldalon:
"A Támogatás oldalon található "Termék regisztrálása" funkció jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk."Csak annyi a kérdésem, hogy mi a tapasztalat? Ez már ezer éve így van, és konstans nem megy a rendszer, vagy tényleg csak ideiglenes, mik a tapasztalatok?
-
Vajga
tag
Meg lett a megoldás, mire minden menüpontot végigpróbáltam minden másikkal... Be kellett kapcsolni a tv-n az earcot...
Azt hittem, az csak a hang visszavezetésére van a tv-ből, és mivel látjátok hogy van nekem bekötve, nem is foglalkoztam vele... Simán belezavart a cecbe, eszem megáll. Na legyen ez hasznos annak, aki hasonló setupot használ hasonlóan bekötve, szerintem vagyunk páran. Béke.
-
Geo
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szeretnék OLED tv-t vásárolni és sokat olvastam utána. Talán a legjobb a LG G4-5 lenne, csak nem tudom, hogy szükségem van e rá... Amire kellene:
- Film, Sorozatnézés
- Tudja a plexet, jellyfin-t kezelni, gondolom az alap hogy megy mindegyiken a netflix, meg az összes streaming szolgáltató
- A hálószobánkba lesz, nem nappaliba, így csak este, sötétben nézünk rajta bármit is.
- Giga nagy hangnak nem kell lennie, mert akkor már alszanak a gyerekek, így a nagy hangerőt alapból nem tudnánk kihasználni. Viszont ne valami szokolrádió minőséget tudjon...
- Fényereje legyen jó, illetve a legfontosabb, hogy a KÉPe szuper legyen (főleg ha HDR alapanyagot nézünk).
- Mivel nem nagy térbe kell 12nm-es szoba, ezért az 55-65"-ig gondolkodom.
- NEM játszom rajta, NEM használom monitorként, a nagy képfrissítés sem lényeg feltétlen.- 500K körül nézelődöm, de ha azt mondjátok, hogy XY modell-t vegyem, mert az a tuti, akkor nem számít, hogy esetleg 550-600K (vagy ha valami olcsóbb is megfelel a fenti célokra), nem filléreskedem.
Most egy LG tv van a nappaliban régi típus (55" IPS), rendszerét szeretem, még a mai napig jól működik és viszonylag gyors is... Még Samusung tv-vel van tapasztalatom, de az már nagyon rég volt, nem tudom, hogy a mostaniak milyenek.
Előre is köszönöm, hogy elláttok tanáccsal, vagy info-val.
Üdv!
-
Vajga
tag
válasz
alaves #112526 üzenetére
"Az erősítő kikapcsolását valószínűleg a másik két eszköz akadályozza, ha az erősítőn lógnak." Szerintem be sem kellene kapcsolnia, hisz ki van rajta kapcsolva a cec. Ha meg bekapcsolom akkor ugye a ki-be kapcsolgatás jól megy, csakhát nem akar másra váltani csak a t-home. Kipróbálom esetleg felcserélni a zidooval a t-home kábelét, hogy megtudjam az erositonek van ilyen cbl/SAT fixáltsága vagy a t-home eroszakolja meg a rendszert. Vagy a tv mert thomera állítottam a bemenet.
Egyébként könnyű lenne orvosolni az egészet, ha tv beállításakor avr-t adnék meg, és a tv távirányítót valahogy így is be lehetne tanítani, hogy a t-home boxot is vezérelje. -
alaves
addikt
válasz
Celtis #112525 üzenetére
Persze, oké, én azért javasoltam a külön-külön HDMI-t, mert úgy valamennyire szeparált a vezérlés + a csatlakoztatott eszközök oldalán lehet próbálni ki/be a CEC-et. Pl. a box-ét, mert attól még megy az univ.táv. (a telekomos szerelő pedig azt mondta, hogy nem célszerű ki/be kapcsolgatni a boxot, ki tudja miért). Nálam is folyamatosan megy a box, univ.táv. pedig jól működik CEC nélkül. Az erősítő kikapcsolását valószínűleg a másik két eszköz akadályozza, ha az erősítőn lógnak.
-
hunspikey
őstag
válasz
huby80 #112516 üzenetére
Hát ha nincs kamera, akkor nem tud arról a képről ami a TV-ben keletkezik, tehát a beépített streaming appok képét nem tudja feldolgozni - ilyenkor külsős hdmi-s eszközt kell használnod.
A kemarás szerintem teljesen jó, főleg, hogy én faszán rájöttem, hogy NEM KELL a TV tetejére tenni elég csak lazán elé hanyatt dobni - a szoftver tudja ezt a fajta elhelyezést is és szépen helyesen kezeli a képet.
-
Vajga
tag
Urak, egy kis segítséget kérnék, hátha valakinek van ötlete:
77S95D earc csatlakozójára Denon X4800h, abba cbl/SAT részébe egy t-home os beltéri, a media player részébe egy Zidoo Z9X 8k van dugva.
Jelenleg a tv úgy van beállítva, hogy amikor végigzongoráztam a beállítást, azt adtam meg, hogy t-home beltéri csatlakozik rá, és így tudom vezérelni a t-home beltérit a tv távirányítójával. Tv bekapcsolásra bekapcsol szépen tv, erősítő, beltéri. Kikapcsolásra erősítő bekapcsolva marad. És ezt szeretném megoldani, hogy ki is kapcsoljon. Mondjuk eleve meglepő kicsit hogy bekapcsol, mert nincs engedélyezve a cec az erősítőn, csak a t-home boxon és a tv-n. Ha engedélyezem az erősítőn is, akkor ki is kapcsol, be is kapcsol, csak forrást nem lehet váltani rajta. Akár mire teszem pl internet rádió vagy média box, egyből vissza vált cbl/SAT ra, azaz a t-home ra...
Tv beállításkor ha nem t-home ot állítok hanem erősítőt, akkor jó, csak akkor meg a tv távirányítót nem tudom t-home osként használni. Ötlet valakinek?
Illetve mégegy dolog lenne, zidooban van ez a vs10 engine, amiről azt olvastam, hogy hdr-ből csinál DV-t. Tegnap csak úgy elindítottam egy MP4 dolby vision filmet, tök szépen lejátszotta, illetve ki is írta, hogy Dolby Vision VS10... Wtf nem nagyon szoktam meg efféle feliratokat ezen a tv-n. Kipróbáltam gyorsan egy másikat, azt már HDR-ként játszotta.
Ezt érti valaki ilyenkor mi történik?
-
Celtis
veterán
-
csabi0805
senior tag
válasz
alaves #112515 üzenetére
Azt hétfőn csináltam meg, szerdán dolgoztam nem volt bekapcsolva a tv,tegnap este már nem kapcsolt ki este a beállított időben.
Ma estére kíváncsi leszek hogy jó lesz e.Eddig mindig jó volt.Csak azután az egy nap után nem jó amikor 24 óráig nincs bekapcsolva.
De hogy ehhez hogy jön alaplap csere... -
csabi0805
senior tag
Na csak nem bírtam ki,és írtam a múltkori kikapcsolási időzítő buggal kapcsolatban az LG-nek.
Ezt a választ kaptam:
Köszönjük szépen, hogy levelével megkereste az ügyfélszolgálatunkat. Ezzel kapcsolatban mindenképpen egy hibabejelentést tudunk rögzíteni. Szükséges ebben az esetben az alaplapot cserélni a készülékben, hogy az megoldja-e a problémát. Ha nem, a további lépésekről a szerelő kollégával tud majd egyeztetni. A munkalaphoz legyen kedves a következő adatokat elküldeni nekünk: típusszám, szériaszám, vásárlási dátum, név, cím, telefonszám. Köszönjük szépen a segítségét. Tisztelettel LG Ügyfélszolgálat
Most ez komoly vagy gőzük sincs hogy miről van szó?
-
hunspikey
őstag
válasz
huby80 #112507 üzenetére
én 77 colos LG G3-at alakítottam philipsesre govee-val - dual kamerás verzióval, hogy streaming is jól menjen. SDR esetén makulátlan, HDR-nél néha kicsit színt téveszt, értsd a nagyon világos árnyalatokat kéknek látja de ez egyáltalán nem zavaró, cserébe iszonyú frankó és pihentető vele TV-zni!!!
-
huby80
senior tag
válasz
torma1981 #112508 üzenetére
Igen, van a családban Amibilight TV, nekem nagyon bejön. Picivel drágább a Philips, mint az LG. Ha tudásban egy lenne a panel, megvenném a Philipset, de így inkább az LG C4, aztán kap valami komolyabb háttér LED-et, ami követi az adást. Árban ugyanott leszek, de szebb lesz a képem...
-
huby80
senior tag
Köszönöm.
Akkor inkább C4 max veszek mögé led fényt 😂y -
huby80
senior tag
Jó reggelt!
Valaki megtudja mondani, hogy a Philips 65 oled 769 /12 megüti az Lg oled C4 szintjét kijelző be? Sehol nem találok róla infót... -
redXIII
senior tag
Sziasztok. Nem pont igazán idevágó de vettem egy samsung 65s90d-t húsvétkor a samsungtól anglíában mert 5 év garanciával volt reklámozva ha akkor veszem. Na a problémám az hogy hiába regiszrláltam be a tv-t utánna az 5 év garanciára, meg is jött a visszaigazoló email hogy megadtàk, csak 1 év garanciát mutat rá az accountomban. Vett már más is igy 5 év garanciával tv-t és úgy mutatja neki az accounton hogy mennyi gari van? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Path of Exile 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1 humoros
- Projektor topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG OLED 55 B2 TV - 4k, 120Hz, 140 cm, 2 év gari
- Philips 55OLED705 4K OLED Android TV
- Árcsökkenés! ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - GYÁRTÓI garanciával
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K OLED TV!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest