Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
+ #922 Hauptmann
Az Asus PG32UCDM tökéletes lenne, ha nem lógna az egyik oldala. Visszavittem, próbáltak nagyon rábeszélni, hogy tartsam meg, és a netes házikókánnyal csináljam meg magamnak. Ebbe nem mentem bele, és nem is bántam meg, mert ahogy olvastam külföldi fórumokon, nem mindenkinek sikerült a kókány. Azt is felajánlották, hogy rendeljem meg még egyszer, ettől meg azért félek, mert ha az is olyan, akkor nem akarok a kereskedővel sem kiszúrni, hogy megint visszaadom. (Nem saját fotó, de nekem is ilyen volt.)
Bementem tegnap LG bemutatóterembe. Ugyan 32GS95 nem volt, de ami volt OLED annak bizony hallatszik az aktív ventijének a hangja. Tök jó árat kapnék LG-től a WOLED-jükre, de ismerem magam, nem tudnám elviselni a venti hangját, még a promóter is elismerte, hogy van neki, és öregedéssel csak rosszabb lesz a hangja, plusz a netes felhasználói tapasztalatok is erre mutatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest