Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Akkor üdv mindenkinek az új topicban.
Én is nemrég szereztem be az ROG Strix OLED XG27ACDNG monitort.
Azt kell mondanom teljesen meg vagyok elégedve vele. Sőt, amiket még offban fejtegettünk Milyen monitort vegyek? topicban, azokon a hátrányokon is sikerült rendesen faragni.
A szemfáradást azt tényleg a magas (55-ön használtam, most 45-ön van...hol van ettől még a 100) fényerő okozza. Szerintem így visszavéve is még erősebb, mint az IPS. Ezt kell jól belőni (szobai fényviszonyokhoz is), meg még néha mehet rá kék fényszűrő, ha sokat kell a monitor előtt lenni. Ma sokat ültem a monitor előtt és teljesen más érzés volt, mint hétvégén mikor kaptam az áldást.
A VRR flicker jelenség is kezelhető. Most már direkt keresem, de nem tapasztalom. Ahol inkább előjöhet azok a betöltő lépernyők, mert ott elszabadulhat minden értelemben a frame. Az FPS korlátozás sokat segít, amellett, hogy más előnye is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elemlámpa, zseblámpa
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óvodások homokozója
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258