Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Akkor üdv mindenkinek az új topicban.
Én is nemrég szereztem be az ROG Strix OLED XG27ACDNG monitort.
Azt kell mondanom teljesen meg vagyok elégedve vele. Sőt, amiket még offban fejtegettünk Milyen monitort vegyek? topicban, azokon a hátrányokon is sikerült rendesen faragni.
A szemfáradást azt tényleg a magas (55-ön használtam, most 45-ön van...hol van ettől még a 100) fényerő okozza. Szerintem így visszavéve is még erősebb, mint az IPS. Ezt kell jól belőni (szobai fényviszonyokhoz is), meg még néha mehet rá kék fényszűrő, ha sokat kell a monitor előtt lenni. Ma sokat ültem a monitor előtt és teljesen más érzés volt, mint hétvégén mikor kaptam az áldást.
A VRR flicker jelenség is kezelhető. Most már direkt keresem, de nem tapasztalom. Ahol inkább előjöhet azok a betöltő lépernyők, mert ott elszabadulhat minden értelemben a frame. Az FPS korlátozás sokat segít, amellett, hogy más előnye is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Motoros topic
- Apple MacBook
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Acer Nitro XV272UW2bmiiprx 2K / IPS / 240hz (081)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258