Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Akkor üdv mindenkinek az új topicban.
Én is nemrég szereztem be az ROG Strix OLED XG27ACDNG monitort.
Azt kell mondanom teljesen meg vagyok elégedve vele. Sőt, amiket még offban fejtegettünk Milyen monitort vegyek? topicban, azokon a hátrányokon is sikerült rendesen faragni.
A szemfáradást azt tényleg a magas (55-ön használtam, most 45-ön van...hol van ettől még a 100) fényerő okozza. Szerintem így visszavéve is még erősebb, mint az IPS. Ezt kell jól belőni (szobai fényviszonyokhoz is), meg még néha mehet rá kék fényszűrő, ha sokat kell a monitor előtt lenni. Ma sokat ültem a monitor előtt és teljesen más érzés volt, mint hétvégén mikor kaptam az áldást.
A VRR flicker jelenség is kezelhető. Most már direkt keresem, de nem tapasztalom. Ahol inkább előjöhet azok a betöltő lépernyők, mert ott elszabadulhat minden értelemben a frame. Az FPS korlátozás sokat segít, amellett, hogy más előnye is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kifogástalan (első tulaj) AOC C24G1 1080p 144hz VA
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258