Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem maxon van a fényerő, igaz én ledvilágítás mellett használom este, de talán még a 40 belefér de alatta nekem nem jó, mondjuk a szemem sem jó már, olvasó szemüveg kell
Amúgy csoda hogy elférsz azon az asztalon, mélységre gondoltam, nekem 75cm mély, igaz én vettem állványt, de ennyi mélység kell, nekem legalábbis 

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- AOC C24G1 144Hz NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.30
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy csoda hogy elférsz azon az asztalon, mélységre gondoltam, nekem 75cm mély, igaz én vettem állványt, de ennyi mélység kell, nekem legalábbis 

Skynet258