Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azokat az embereket én se tudom sajnálni, hogy jaj nincs pénzem, meg ilyenek, akik közben meg dohányra dobják ki a 10.000-ket havi szinten.
Először is gondolkozzon el, hogy mire költ feleslegesen, mert nagy részüknél tuti van olyan költés, ami nélkül is élni tudná az életét. Luxusban élünk, sok olyan dologra költünk, ami régen nem volt, de most meg elvárjuk, hogy jaj nehogy már arra ne költsek már, mert nekem az jár...erdey_a: amíg találnak valaki "balekot" egy adott munkára, addig itt változás nem lesz az anyagiakban, mert úgy vannak a munkáltatók, hogy majd lesz más akkor aki csinálja, ha el is megy valaki...
Amúgy félnek is az emberek váltani, mert kiszolgáltatottak, hónapról hónapra élnek, nincs nagyon félretett pénzük, így örülnek hogy luk van a seggükön, nem hogy majd váltsanak több pénzért, mert félnek hogy mi van ha 2 szék közé esnek, és akkor mehetnek az utcára.
Ördögi kör ez, és ezért is van éhbérért dolgozó ember nem kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- Asztalos klub
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ubuntu Linux
- Ford topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Automata kávégépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest