Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vérboci

addikt

Volt lakáshitelem az otp-nél (vagyis az axa-nál, csak az ugye kivonult és ez a banda vette át a hiteleket, de ez mellékszál). Most, a hitel lezárása után 3 hónappal a fundamenta kér tőlem még egy igazolást, amit én 20 nappal ezelőtt meg is igényeltem a zotépénél. Aszonták küldik postán.
    Tegnap jött levél, hogy kész a papír, vegyem át a fiókban és fizessek 5000 pénzt ügyintézésre. Namost az axa hirdetmény szerint amúgy csak 2000 forintot kellene fizetni, de ez mellékszál.
    Bementem ma délelőtt a fiókba. Egymillió ember volt ott. A biztiőr már alig volt ura a helyzetnek, nem engedett senkit sorszámot húzni se. Gondolom menti a pénzét a sok agyhalott. Remélem csődbe is viszik ezt a tetves bankot. Na mindegy.
    Én a recepcióhoz mentem, mert a kész igazolásokat ott lehet átvenni. Nézi a nő a papírom, és közli, hogy hát 3-4 óra várakozással lehet ügyintézőhöz jutni.
    Magyarázom, hogy én csak az igazolásért jöttem, amit mindig a recepcijós szokott nyomtatni, de mondta, hogy mivel most fizetős, a pénztárba is kell mennem, és a számlát meg csak lakáshiteles ügyintéző tudja kiállítani. Wattafakk?
    Jeleztem, hogy akkor nem kérek számlát. Feldobtam, hogy otthagyok ötezret, aztán intézzék majd a papírmunkát én meg kérem amiért jöttem. Persze ilyen nincs...
    Oké, foglaljunk időpontot, aztán majd visszajövök holnap. Lehet is, március 16-ra. Agyfasz...
    Aztán egész délután hívogattam az ügyfélszolgálatot, hogy egyáltalán mondják már meg, másik, kisebb fiókban is át tudom-e venni ezt a papírost, mert oda lenne hamarabb időpont.
    Az első két hívást 20-25 perc mócárt hallgatás után adtam fel, de a harmadiknál már vért akartam, 57 percre vették fel. Nem voltam túl kedves, de azért próbált segíteni az ügyintéző. Mondta hogy hát kapcsol közvetlen vonalon egy fiókot ami nekem jó lehet, aztán beszéljek velük, hogy ki tudják-e adni ők a papírom. Azon még ő is meglepődött, hogy Győrben ez az egy otp van, ami 15 óra után is nyitva van. Azaz van még egy - mint kiderült - azt kapcsolta is. Kicsengett...
    Mit gondoltok, felvették?

Úgyhogy most megírom a Fundamentának, hogy köszönettel vettem levelüket és értem én, hogy 15 napon belül kéne igazolni, csak hát a zótépé 30 napra vállal igazolást, ebből lett "csak" 20, és úgy tűnik, hogy 14 nap múlva át is fogom tudni venni. Onnan már a Magyar Pósta kezében leszünk...

Új hozzászólás Aktív témák