Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
a felső szomszéd akkor nyomta amikor izomból be volt baszva, és csak akkor járt a bünti, amikor tényleg full kretnébe' többedszer 1-2 hét alatt (nyáron volt a parti mindig), kb. kivétel nélkül értették is a célzást, másrészt mire kiérsz a lakásból az épületet is elhagyom kb...
a másikak heti 4-5-ször 1-1.5 órán át szórakoztatták a teljes tömböt némi zongorázással, a 10+. ember voltam aki szólt (jajj hát szegény gyerek tehetséges... és mondom elektromos zongora vagy szigetelés a lakásra? hát arra nem futja... [és nem sok zenei érzékem van, de van amiről meg tudom mondani, hogy konkrétan szar, ez az volt...]) , mifel a faterjához képest van/volt rajtam legalább 10-12 kiló plusz izom a pofon nem nagyon fenyegetett amúgy sem. de még ezen felül is amúgy nettó prosztók voltak, mondjuk úgy, hogy a szaros camping bringát sem merte a garázsban tartani emberünk, vélhetően nem véletlen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)