Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
szerintem ne kicsit erőltesd, hanem nagyon. ez konkrétan teljes agyrém, amit mondasz, hogy betegséged közben te mászkálj a papírral...
más: azt hiszem életemben még ilyen szinten nem küldtek el melegebb éghajlatra a telefonon

németországot hívtam, egy cégnél kell megkeresnem egy emberkét akinél be kell próbálkoznom bizonyos termékek kereskedelmével, tudom hogy érdekli őket, tudom, hogy jók az áraink.
szépen bemutatkoztam angolul, mire jött a válasz:
"Sprechen Sie auf deutch mit mir, Sie ruft Deutschland an!" vagy valami hasonló.
erre mondtam tovább neki angolul hogy sajnos értem amit mond de én nem tudok németül beszélni, ugyanakkor ez és ez vagyok és ezt és ezt szeretném
"we are not interested!" és lecsapta.vajon rossz napja lehetett?

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest