Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

válasz FehérHolló #72588 üzenetére

Úgy a legjobb, ha a két videó egyszerre megy. úgy sokkal jobb az összhatás :D
    mondjuk nálam még ment hozzá egy kis pszichedelikus pink floyd is a szomszéd szobából, hogy "set the control for the heart of the sun"

így együtt volt az igazi.

------------

De ha már itt vagyok, leírom a napomat. Tegnap azt hittem, hogy befejeztem egy két hete tartó projektet, de persze ma mindent újra kellett csinálnom, és teljesen meg kellett változtatnom, amit az elmúlt 3 napban csináltam.
    Ez megvolt. Közben azért elég álmos voltam, mert 3 órát sikerült aludni, annyira stresszes vagyok, meg hallgattam az üvöltést a szomszédból, (de ma 3-4 órára legalább elvitték az értelmi fogyatákost, szóval egész jó volt).
    Kétszer 10 percet ültem a teraszon, mikor épp' kisütött a nap, átestem 8 konferenciahíváson, és majd szétdurrant a fejem, tuti az idő, ez a napi 10 zivatar picit megvisel....
    Aztán este 7-kor befejeztem a munkát, és elmentem boltba meg zöldségeshez, elköltöttem 13 ezer forintot (pedig alig vettem valamit, már leszámítva a 2000 forintos epret).
    Aztán kivakartam a kocsit 1 centi gesztenyefa-virágszirom közül, elvittem lemosni a spriccelős mosóba, ahol bedobáltam 500 ft-ot, de sokkal nem lett tisztább a kocsi, max. virágszirom nincs már rajta, de a szaharai sár még mindig ott figyel, némi habbal, ami már rászáradt. Tökre megérik ezek a 100 ft-os bedobálós mosók.

Ezek után jött a linkelt videó, és most úgy érzem, hogy meg van koronázva a napom teljesen. Szóval nyitottam egy sört, szól a pink floyd, és talán megnézem, ahogy kilövik a teszlát megint a zűrbe :D
    Egyre inkább érzem, hogy ki akarok szállni ebből a loop-ból, amiben vagyok, egyszer talán felébredek, mint az androidok a westwörldben, nem tudom, hogy kerültem ide, tényleg nem.

Új hozzászólás Aktív témák